13-05-2013 - Surfen, Nieuws

Chicky clinics Summertour 2013

Deze zomer hoef jij je niet te vervelen met het nieuwe zomerprogramma van Chicky clinics. Het begin van de nieuwe Summertour wordt ingeluid met het Surf Weekend op Vlieland van 21 t/m 23 juni.

Tijdens dit weekend worden er surflessen gegeven en geeft Nederlands kampioene Dominga Valdes de gevorderde meiden surf coaching. Naast alle surf is er ook nog tijd voor gezelligheid! Je kunt onbeperkt longboarden door de Vlielandse duinen, slacklinen totdat je er letterlijk bij neervalt, meedoen aan chille yoga sessies en op zaterdagavond smullen bij de BBQ!

 

 

 

 

 

 

Door de zomer heen worden er diverse clinics georganiseerd in surfen, kite-surfen, longboarden, skateboarden, wakeboarden, motorcrossen, SUPPEN en de workshop maak je eigen longboard! De clinics zijn toegankelijk voor meiden die voor het eerst een sport willen uitproberen, maar ook voor meiden die graag hun skills naar een hoger niveau willen tillen! Kortom, voor iedere chick wat wils!

Mocht je deze zomer op zoek zijn naar zon, surf, het strand en willen genieten van al het moois wat Spanje te bieden heeft? Ga dan mee met de Chicky clincis Surf Trip Zarautz! Er worden dagelijks surflessen gegeven voor ieder niveau. Video analyses, Spaanse fiestas, yoga, gezelligheid, lekker eten en winkelen in St. Sebastian behoren ook tot de ingrediënten die van deze week een onvergetelijke week maken! Op vrijdag 23 augustus vertrekt de bus richting Zarautz en op zaterdag 31 augustus vertrekken we weer met zijn allen richting Nederland.

Stoked geworden?! Check dan de website www.chickyclinics.com voor meer info en inschrijvingen.

 van