28-10-2013 - Snowboarden, Nieuws

Chicky Clinics – Winterprogramma

We zijn er erg trots op dat we deze winter het vijfde jaar in gaan met Chicky Clinics. Wat ooit begon bij enkele Freestyle ski en snowboard clinics in Nederland en België is inmiddels uitgegroeid tot een groot platform voor vrouwen die kennis willen maken met  funsports of deze al beoefenen. In de winter bevinden we ons op diverse vlakken van het wintersportsegment en in de zomer in het water, op het zand en op straat. Daarnaast organiseren we diverse trips en verkopen we producten in onze webshop gerelateerd aan ons programma. We hopen zo nog vele jaren door te gaan en een weg te banen voor vrouwen binnen de wereld van funsports.

We staan aan de start van een nieuw seizoen. Een seizoen dat niet alleen bijzonder is omdat we het vijfde jaar in gaan, maar ook omdat we een nieuwe sponsor hebben. We zijn erg enthousiast om Roxy te mogen verwelkomen. Met haar uitgebreide sneeuw, surf, fitness en lifestyle assortiment, zien wij een mooie toekomst tegemoet. Naast Roxy staat Vans nog altijd als vaste partner aan onze zijde, waar we erg blij mee zijn. Met de uitgebreide schoenencollectie, zorgt Vans ervoor dat je bij iedere outfit matchende schoenen hebt.

Speciaal om al dit moois te vieren organiseren we een hele bijzondere, om nooit meer te vergeten trip!! We gaan namelijk heli skien/boarden in Canada met Chicky clinics!! Yes, dreams do come true!! Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met CMH (Canadian Mountain Holidays), de grootste heli ski operator ter wereld die zich specialiseert in het heli skiën in Canada. De trip vindt plaats van 28 februari tot en met 8 maart 2014. Een ongekende hoeveelheid verse sneeuw, overweldigende natuur, gastvrije locals en opgepikt worden door een helikopter na iedere run die je maakt. Wie droomt daar nou niet van? Naast 3 dagen heli skien/boarden, waarbij je 8 tot 15 drops per dag!! krijgt, zullen we ook gaan rijden in de mooiste skigebieden die de Rocky Mountains te bieden heeft. En je krijgt zelfs een paar GRATIS K2 ski’s of board naar keuze!!

Chicky2Chicky1

Mocht je het deze winter wat dichter bij huis willen zoeken, dan kan dat ook. 

Van 30 januari t/m 2 februari kun je mee op onze Freeride Trip naar St. Anton am Arlberg, het freeride walhalla van de Alpen! Deze trip is bedoeld voor meiden die nog geen of weinig ervaring hebben in het off piste skien/boarden, maar graag een nieuwe uitdaging willen tijdens hun wintersport. Van 13 t/m 16 maart kun je mee op onze Backcountry Trip naar Kleinwalsertal, het familiegebied met een ongekende hoeveelheid aan off piste mogelijkheden. Splitboarden en tourskien is waar het bij deze trip om draait.

Ook in Nederland hebben wij een winterprogramma opgezet.

Op 30 november in SnowPlanet en op 23 maart in SnowWorld organiseren we weer een Test & Ride. Tijdens deze clinic kan je niet alleen Freestyle ski en snowboard clinics volgen, maar ook meedoen aan de Yoga Warming up, staat er een groot testcenter voor je klaar met alleen maar dames boards en ski’s van diverse merken en kun je na afloop van de clinic meedoen aan de Chicky Jam session waarbij je mooie prijzen kunt winnen!

Naast deze Test & Rides zullen we door de winter heen nog diverse events organiseren die gratis toegankelijk zijn, om zo de stokedheid te verspreiden onder de meiden! Kijk voor meer informatie over het gehele programma even op de site van Chicky Clinics.

 

 

 van