11-08-2016 - Surfen, Nieuws

CJ Nelson en Guy Takayama longboards in Nederland

Longboard geïnteresseerd? Dan zou er een belletje moeten gaan rinkelen bij het lezen van deze namen. Of je nu houdt van het klassieke noseriden en trimmen op een CJ Nelson – Classic (9’5/10’0), of meer performance zoekt in de Guy Takayama – Ali’i GT7 (9’0/9’5), deze boards zijn zeker de moeite om eens te bekijken.

Volledig hand build gecombineerd met de laatste ontwikkelingen onder de naam Epoxy Matrix Construction zorgen voor zeer sterke boards met een superieure finish. Beide merken vullen elkaar aan wat betreft shapes en constructie combinaties, bijvoorbeeld met carbon. De kleuropties met heldere resin tints geven de ultieme look en feel zoals je van een custom longboard mag verwachten.

Guy Takayama Ali’I GT-7 Performance Noserider

De Ali’I GT-7 is ontworpen met een brede ronde neus wat het board uitermate geschikt maakt voor de ultieme noseride. Het board loopt van een lichte concave naar een vlake bottom naar een lichte V in de tail van het board. De V in een longboard zorgt er voor dat het water naar de zijkant wordt geleid in plaats van naar achter zoals dit bij een concave het geval. Hierdoor is de surfer in staat om zich langer op het voorste deel van het board te bevinden. De Ali’I GT-7  combineerd de noseride aspecten met meer performance longboard kenmerken. Deze kenmerken zijn goed te zien in de tail van het board, net boven de middelste finbox loopt het board smal uit, dit geeft de Ali’I GT-7 zijn meer performance karakter. zowel het deck als de onderzijde van het board bevatten drie lagen fiberglass. Het board is hierdoor erg sterk en beter bestand tegen dings. Kortom de Guy Takayama Ali’I GT-7 combineerd noseride aspecten met meer performance aspecten van het surfen wat het board uitermate geschikt maakt voor de veelzijdige longboarder.

Ali'i GT 7 Blue Front

CJ Nelson – Classic

Waar de Guy Takayama – Ali’i GT7 een multi tool is onder de longboards is de Classic van CJ Nelson een echte specialist op het gebied van noseriden. Gebaseerd op het classic noserider design blinkt dit board uit op het gebied van stabiliteit in de nose. Net zoals de  Ali’i GT7  bevat de CJ Nelson – Classic zowel op het deck als aan de onderzijde drie lagen fiberglass. Ben jij opzoek naar het perfecte noseride board dan is de  CJ Nelson – Classic iets voor jou.

Classic Green - Grey cv Front Matte

Vanaf augustus voor het eerst verkrijgbaar in geselecteerde winkels vanaf € 1200,-

 

 

 

 van