02-09-2014 - Surfen, Nieuws

Cold Water Classic zoekt ‘unsponsered’ surfers

O’Neill Cold Water Classic is terug voor het tweede jaar oprij. O’Neill geeft niet gesponsorde surfers de unieke kans om de strijd aan te gaan voor een winner-take-all prijs. De winnaar van de CWC wint een één jarig sponsorcontract van O’Neill met een geschatte waarde van $50,000.

Net als afgelopen jaar is er een oproep gedaan aan niet gesponsorde surfers om een video op te sturen naar O’Neill. Hiermee maken zij kans op een wildcard voor de Cold Water Classic van 2014. De selectie van surfers wordt gemaakt tussen 1 en 19 september.

[vimeo id=”79998542″]

Voor de aanmelding moeten de surfers een 30 seconden durende actievideo opsturen. In deze video moeten de surf capaciteiten van de surfer naar voren komen. Daarnaast moet de surfer een profielfoto uploaden en het ingevulde aanmeldingsformulier. Alle video’s worden teruggekeken door een panel van juryleden. De juryleden kiezen 4 van de beste video’s die door mogen naar de ‘Online Public Voting’ fase. De video met de meeste online stemmen krijgt een wildcard uitnodiging voor de O’Neill Cold Water Classic 2014, Steamer Lane, Santa Cruz California, 6 tot 10 november.

Last years ‘Cold Water Classic trophie suit’ 


Mocht iemand zichzelf hoog inschatten? Ga het avontuur aan, wie niet waagt wie niet wint. Wie weet sta je binnenkort wel bij ons in het magazine en veel meer!

Aanmelden kan via de website van O’Neill CWC.

 van