Contec Via Tour Fietstas – Getest

In het kort: Een fraai vormgegeven fietstas met zestien liter inhoud die middels de meegeleverde schouderband tevens als schoudertas is te dragen. 

fietstas Via Tour

Getest 

De Via Tour is een stevige fietstas met royale inhoud, geschikt voor zowel de dagelijkse boodschappen als kleding en woon-werkzaken, zoals een laptop. Middels twee klikgespen sluit je de tas af. In tas zelf zit nog een klein compartiment voor bijvoorbeeld sleutels, welke afgesloten kan worden met een rits. In de klep zelf zit ook nog een iets groter compartiment, wederom met rist af te sluiten. Er is geen aparte laptopsleuf aanwezig. De tas is waterafstotend en kan tegen een klein buitje. 

Je plaatst de tas eenvoudig op de bagagedrager middels de geïntegreerde haken, er is geen extra bevestiging onderin. Bovenop zit een handvat waarmee het ‘erop hangen en eraf halen’ van de tassen een eenvoudig klusje wordt. Aan de zijkanten zitten twee ogen om de meegeleverde schouderband te bevestigen, hiermee kun je de tas lopend als schoudertas gebruiken. Mooi detail, de haken kun je achter een rits wegwerken, zo blijf je nergens aan hangen. Het strakke ontwerp maakt de tas ook fraai om te zien. De Via Tour is verkrijgbaar in zwart, (steen)rood en beige. 

Contec Via Tour fietstas

Plus 

  • Royaal vak met extra compartimenten 
  • Makkelijk te monteren 
  • Ook als schoudertas te gebruiken 

Min 

  • Niet 100% waterdicht 
  • Geen apart laptopvak 

€ 59,95 
contec-parts.com 


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van