06-04-2017 - Kitesurfen, Nieuws

Core surfboard range 2017

Goed nieuws voor de wave riders. Het merk achter de geliefde Ripper, Core Kiteboarding, heeft gloednieuwe freestyle en big wave boards aan het assortiment toegevoegd.

720 – Wave-freestyler

Ervaar de new-school, strapless, freestyle racket. Je ziet het goed, de neus is er afgehaald. Laat je hierdoor niet wegjagen, het board heeft nog genoeg rocker. De tail is ontworpen voor snappy airs, en het board vaart zoals je mag verwachten van een glasvezel custom board.

CORE 720 WILLOW RIVER TONKIN Mauritius HARRY WINNINGTON 1

Ripper 3 – Klassieke allrounder

De Ripper 3 heeft een compleet nieuwe tail, rail profiel en is een klein beetje smaller dan zijn voorganger. De Ripper 3 is ontworpen als een comfortabele allrounder die gevaren kan worden in de grote cleane golven en onze eigen, vaak wat choppy en rommelige, Noordzee.

CORE 720 Cutout Top

Green Room – De big wave maniak

De Green Room is geen board voor watjes, volgens de Core CEO Bernie Hiss. De Green Room is ontworpen voor de serieuze verslaafden. Het type kitesurfer dat niet bang is voor monster golven en elke sessie zoveel mogelijk tubes wilt pakken. Het board is ontworpen voor de grote golven, heeft voldoende grip en is makkelijk te controleren op hoge snelheid.

CORE Green Room Cutout Top CMYK

Alle drie modellen zijn ontworpen op het zonnige Baltische eiland Fehmarn en gemaakt in Portugal. De kleinschalige productie verzekerd de glass shortboard performance die je gewend bent van Core. Voor meer informatie klik je hier.

 van