30-10-2019 - Mountainbiken, Nieuws

Cube Acid pump

De Acid-pomp valt in de categorie producten waarvan je niet wist dat het beter kon. Over het algemeen zijn minipompjes doeltreffend, maar weinig verrassend: ze zijn compact en zorgen voor lucht in je banden tijdens een lek onderweg. Soms zien we een drukmetertje, een voetsteun of een dikkere diameter die wat extra’s geven.

De Acid onderscheidt zich door gebruiksgemak. En dat zit ‘m in de manier waarop je de pomp op je ventiel zet. Geen gedoe met schroefdraad, je klikt het ventiel er simpelweg op, zonder een hendel of iets dergelijks over te hoeven halen. En ja, deze zit dan ook echt mooi vast. Het ventiel van de pomp zit verbonden aan een korte slang, net lang genoeg om een prettige hoek te maken ten opzichte van je wiel tijdens het pompen. Door de twee uiteindes kan je er zowel Schrader- als Presta-ventielen mee oppompen.

Maar er is meer: wanneer je het klikventiel aan het uiteinde van de slang losdraait, kan je deze direct op een CO2-patroon schroeven, welke je op dezelfde manier weer op je ventiel kunt klikken. De pompsnelheid is gemiddeld en hij wordt geleverd met een houder voor zowel de pomp als een CO2-patroon die je onder je bidonhouder kunt monteren.

prijs: € 34,99

Meer informatie over de Cube Acid pump? Klik dan hier.


Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van