08-05-2023 - Nieuws, Wielrenblad

CUBE Agree C:62 – krachtpatser met elektrisch schakelen

De CUBE Agree C:62 is een van de populairste racefietsen op de markt, en dat is niet zonder reden. Het is een aerodynamische racefiets met een carbon frame, die uitstekende prestaties levert op de weg. Wat deze fiets nog meer onderscheidt van de concurrentie is het elektrisch schakelen met de nieuwste Shimano 105 Di2 groepset – onlangs vernieuwd en verbeterd om betere prestaties te leveren dan ooit tevoren.

Betaalbaar, prestatiegericht en innovatief

De 105 Di2 is niet alleen goedkoper dan de Ultegra-variant, maar biedt ook net zulke goede prestaties als zijn grote broer en heeft nieuwe functies. De Shimano 105 Di2 groepset zorgt ervoor dat je maakt het schakelen soepeler en responsiever dan ooit tevoren. Dit wordt bereikt door het gebruik van geavanceerde technologieën, zoals Shimano’s Shadow RD-technologie voor een betere kettingspanning en stabiliteit tijdens het schakelen. De groepset heeft ook een vernieuwd ontwerp van de achterderailleur, waardoor het schakelen sneller en nauwkeuriger verloopt.

Een andere belangrijke verbetering van de Shimano 105 Di2 groepset is de toevoeging van de nieuwe Junction A, wat zorgt voor een eenvoudige en probleemloze kabelgeleiding. Deze nieuwe functie maakt het gemakkelijker om de groepset op de CUBE Agree C:62 te installeren en te onderhouden, wat handig is voor zowel professionals als amateurs.

De Shimano 105 Di2 groepset is ook compatibel met de E-Tube app van Shimano, zodat je de instellingen van de groepset kunt aanpassen en firmware-updates kunt uitvoeren via je smartphone of tablet. Dat betekent dat je de groepset van de CUBE Agree C:62 helemaal kunt aanpassen naar eigen behoeften en wensen.

Perfecte match

De CUBE Agree C:62 en de nieuwe Shimano 105 Di2 groepset zijn een perfecte match. De aerodynamische racefiets levert uitstekende prestaties op de weg. Geïnspireerd door de CUBE Litening- en Aerium-modellen hebben de technici van CUBE een carbon frame gecreëerd waarop de wind nauwelijks vat heeft, maar dat dankzij de geavanceerde composietconstructie tegelijkertijd bovengemiddeld comfortabel is. Dubbele winst dus, want niet alleen is de luchtweerstand lager, ook raak je minder snel vermoeid.

Samen met het moeiteloos schakelen, is de CUBE Agree C:62 een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare, hoogwaardige en betaalbare groepset en racefiets. Betaalbaar, want de fiets is verkrijgbaar voor een prijs van 2.899 euro. Daarmee biedt CUBE als één van de weinige merken een racewaardige fiets aan voor onder de 3.000 euro.

Technische details CUBE Agree C:62

  • C:62 Carbon Fiber Technology
  • Volledig uitgerust met Shimano 105 en 105 Di2
  • UCI-compliant
  • Newmen Performance SL R.32 wielen
  • CUBE Aero stuurpen
  • Garmin/Wahoo mount
  • Volledig interne kabeldoorvoer
  • Gewicht: 8,6 kg

Klik hier voor meer informatie over CUBE!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van