27-08-2020 - Mountainbiken, Nieuws

Cube Aim EX 2021

Je wilt een bike die zich intuïtief en veilig laat besturen. Om die reden heeft Cube de Agile Ride geometrie ontwikkeld, voor we een fijne mix van levendigheid enerzijds en stabiliteit en controleerbaarheid anderzijds. De framebuizen van hoogwaardig 6061 aluminium zijn intensief bewerkt. Daardoor is iedere trap raak, maar is het frame van de Cube Aim EX 2021 toch comfortabel.

Dankzij verborgen montagepunten op de achterbrug kun je als de omstandigheden daarom vragen snel en makkelijk een spatbord en/of een achterdrager monteren. De interne kabeldoorvoer garandeert een strak uiterlijk en weinig onderhoud.

Hoe het komt dat de Cube Aim EX 2021 er zo snel uitziet? Omdat-ie ook echt snel is. Maar zonder z’n veelzijdige karakter tekort te doen. De 2×9 aandrijflijn biedt een breed versnellingsbereik en supersoepel schakelen, de krachtige Shimano schijfremmen en de grippy Schwalbe banden stellen je in staat altijd veilig tot stilstand te komen, wat voor weer het ook is.

Voorin hangt een soepele voorvork van Suntour, die je desgewenst in steile beklimmingen of lange asfaltpassages kunt blokkeren. Check de website van Cube voor meer informatie over de nieuwe Cube Aim EX 2021.

 van