07-09-2020 - Mountainbiken, Nieuws

Cube Aluminium Reaction Hardtails 2021

De Reaction Pro, een moderne, prestatiegerichte aluminium hardtail, heeft alles in huis dat je van een bike op dit prijspunt verwacht. En meer. Veel meer.

Ook dit jaar puilt de specificatielijst uit van de hoogwaardige onderdelen, van een makkelijk instelbare, luchtgeveerde RockShox Judy Silver voorvork tot de boterzacht schakelende 1×12 SLX/XT transmissie van Shimano en de eveneens Japanse Shimano XT schijfremmen voor goed doseerbare stopkracht onder alle weersomstandigheden.

Dit is een heel andere Reaction dan je van Cube gewend bent. Bij de ‘gewone’ Reactions staat snelheid voorop, bij de ‘TM’ gaat het om de rijeigenschappen in technisch terrein. Dat is ook de reden, dat Cube een stel extra robuuste banden rond de brede velgen legden. En dat het fietsmerk een X-Fusion RC 32 voorvork met 130 mm veerweg in de balhoofdbuis stak. Alles voor maximale controle op ruige trails. Ook de breedbandige Sram Eagle 1×12 aandrijflijn past hier perfect bij, evenals de krachtige Magura MT Thirty schijfremmen. En vergeet natuurlijk de dropper-post niet.

Kortom, dit is Cube’s meest veelzijdige hardtail voor budgetbewuste bossencrossers en veeleisende trailtijgers.

Check de website van Cube voor meer informatie over de nieuwe Reaction hardtails.


De nieuwste uitgave van UP/DOWN mountainbike magazine kun je bestellen in de Soul Webshop en losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Binnenkort is Up/Down #3 2020 ook beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan gewoon lekker abonnee van Up/Down, ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Dan houd je bovendien ook meer tijd over voor je volgende tocht! 

 van