23-08-2016 - Mountainbiken, Nieuws

CUBE Bike Experience XL

Op 3 & 4 september en 23 oktober is het feest op de Utrechtse Heuvelrug van 10.00 uur tot 16.00 uur. Cube brengt meer dan 50 test mountainbikes voor je naar het testparcours. Verschillende e-bikes, hardtails en full-suspension mountainbikes staan voor je klaar tijdens de CUBE Bike Experience XL. 

Het CUBE TEAM is aanwezig om je te helpen met het perfect afstellen van de testfiets. Ook kun je clinics volgen van het iCycle team om nog beter te leren mountainbiken. Zij leren je niet alleen hoe je het beste om kan gaan met de versnellingen maar ook hoe je de perfecte bochten maakt en de remmen op de juiste manier bedient. Inschrijven voor deze clinics kan op de dag zelf. De clinics kunnen worden gevolgd op een CUBE fiets naar keuze.

De CUBE Bike Experience XL wordt groter dan ooit. Partners Lezyne, Schwalbe en SQlab zullen aanwezig zijn met hun nieuwste producten. Je kunt de nieuwste Lezyne GPS fietscomputers testen en bij SQlab kom je alles te weten over het verbeteren van je fietspositie.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor de CUBE Bike Experience XL? Dat kan. Deelname kost €14,95. Hiervoor test je de hele dag de nieuwste CUBE modellen, serveren we je een lekkere lunch en kun je verschillende mountainbikeclinics volgen.

Iedereen vanaf 16 jaar mag deelnemen aan de CUBE Bike Experience XL. Denk trouwens wel even aan je helm, want deze is verplicht! Voor meer informatie over deze gave events kun je terecht op de website van Cube.

De CUBE Bike Experience XL wordt georganiseerd op de volgende dagen:

UP/DOWN blog: hét blog voor en door mountainbikers

Naast het mountainbike magazine UP/DOWN, geniet je online van het UPDOWN mountainbike blog. Dit blog wordt beheerd door de makers van UP/DOWN, die net als jij maar wat graag op de mountainbike stappen. Een magazine en blog voor en door mountainbikers dus! Hier vind je alles over mountainbiken: zoals informatieve artikelen en nieuws tot inspirerende verhalen, tips & tricks, foto’s en video’s. Ontdek het zelf op ons blog!

Mountainbikenieuws

Voor het laatste nieuws op het gebied van mountainbiken, check je onze nieuwspagina, hier verzamelen we al onze blogs over aankomende mountainbike gadgets, mountainbike events, mountainbike producten, mountainbike magazines, tips en tricks, trainings schema’s voor mountainbikers en ook advies over fietsvoeding en duurtesten en nog veel meer. Alles wat nieuw is op het gebied van mountainbiken lees je hier als eerste. Zo ook een aankondiging van het nieuwste mountainbike magazine van UP/DOWN.

Tips & Tricks voor het mountainbike

Vraag jij je wel eens af wat je kan doen tegen de hongerklop? Wat voor voeding en training je nodig hebt om beter te kunnen presteren op de mountainbike? Of wat koffie en bier kan doen aan je conditie en herstel? Wil je fitter worden op de fiets of heb je bepaalde of een veel voorkomende fietsblessures? Of wil je gewoon simpelweg je techniek verbeteren? En waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een nieuwe mountainbike of andere accessoires voor op de mountainbike? Het antwoord op deze, en nog veel meer, vragen, vind je in de categorie tips & tricks op ons blog!

Leesvoer voor iedere mountainbiker

Zit je even niet op de mountainbike, dan hebben wij wat lekker leesvoer voor je. In deze categorie van ons blog vind je interessante achtergrondverhalen over uiteenlopende thema’s. Van recente onderzoeken op het gebied van mountainbiken tot de zithouding op en het afstellen van jou fiets. En van de mooiste trails op je fatbike of op je enduro bak, of het diepgaande artikelen over je mountainbike held of je favoriete mountainbike parcours. Ook de mooiste reisverhalen over mountainbiken in de Alpen of de Ardennen komen aan bod.

UPDOWN online

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar de nieuwste editie van UP/DOWN? Op ons blog lees je het altijd meteen als er een nieuwe editie van ons magazine uit is. Je vindt hier een preview van een aantal artikelen en krijgt zelfs al een sneak peek in het nieuwe magazine. Bovendien geven we een overzicht van de gehele inhoud van het magazine. Zo weet je pricies wat je in de nieuwste editie van UP/DOWN mountainbike magazine kunt verwachten. Ben je (nog) geen abonnee van UP/DOWN? Dan kun je de (digitale of geprintte) uitgave direct via de webshop bestellen. Of word abonnee, zodat je UP/DOWN altijd als eerst op de mat ontvangt!

 van