23-08-2016 - Mountainbiken, Nieuws

CUBE Bike Experience XL

Op 3 & 4 september en 23 oktober is het feest op de Utrechtse Heuvelrug van 10.00 uur tot 16.00 uur. Cube brengt meer dan 50 test mountainbikes voor je naar het testparcours. Verschillende e-bikes, hardtails en full-suspension mountainbikes staan voor je klaar tijdens de CUBE Bike Experience XL. 

Het CUBE TEAM is aanwezig om je te helpen met het perfect afstellen van de testfiets. Ook kun je clinics volgen van het iCycle team om nog beter te leren mountainbiken. Zij leren je niet alleen hoe je het beste om kan gaan met de versnellingen maar ook hoe je de perfecte bochten maakt en de remmen op de juiste manier bedient. Inschrijven voor deze clinics kan op de dag zelf. De clinics kunnen worden gevolgd op een CUBE fiets naar keuze.

De CUBE Bike Experience XL wordt groter dan ooit. Partners Lezyne, Schwalbe en SQlab zullen aanwezig zijn met hun nieuwste producten. Je kunt de nieuwste Lezyne GPS fietscomputers testen en bij SQlab kom je alles te weten over het verbeteren van je fietspositie.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor de CUBE Bike Experience XL? Dat kan. Deelname kost €14,95. Hiervoor test je de hele dag de nieuwste CUBE modellen, serveren we je een lekkere lunch en kun je verschillende mountainbikeclinics volgen.

Iedereen vanaf 16 jaar mag deelnemen aan de CUBE Bike Experience XL. Denk trouwens wel even aan je helm, want deze is verplicht! Voor meer informatie over deze gave events kun je terecht op de website van Cube.

De CUBE Bike Experience XL wordt georganiseerd op de volgende dagen:

 van