04-04-2016 - Mountainbiken, Nieuws

CUBE Bike Experience XL

Zin in een nieuwe mountainbike? Kom naar de CUBE Bike Experience XL op de Utrechtse Heuvelrug en test je favoriete CUBE.

  • Zaterdag 7 mei 2016 CUBE Demo Day op Utrechtse Heuvelrug
  • CUBE mountainbikes testen en mountainbike clinics

Op 7 mei is het feest op de Utrechtse Heuvelrug van 9.00 uur tot 17.00 uur. We brengen meer dan 50 CUBE test mountainbikes voor je naar het testparcours. Verschillende e-bikes, hardtails en volgeveerde mountainbikes staan voor je klaar om een rondje met je te fietsen.

Schermafbeelding 2016-04-04 om 12.11.10

Het CUBE TEAM is aanwezig om je helpen met het perfect afstellen van de testfiets. Ook kun je clinics volgen van het I-Cylce Team om nog beter te leren mountainbiken. Zij leren je niet alleen hoe je het beste om kan gaan met de versnellingen maar ook hoe je de perfecte bochten maakt en de remmen op de juiste manier bedient. Inschrijven voor de clinic kan op de dag zelf.

Wil je je inschrijven voor de CUBE Bike Experience XL? Dat kan. Deelname kost 14,95. Hiervoor test je de hele dag de nieuwste CUBE modellen, serveren we je een lekkere lunch en kun je mountainbikeclinics volgen.

Iedereen mag deelnemen aan de CUBE Bike Experience XL, je kunt een CUBE fiets testen of je eigen fiets meenemen. Denk aan je helm, deze is verplicht!

Inschrijven doe je hier!

 van