13-05-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Cube en de Enduro World Series zijn elektronisch aan elkaar verbonden

De vernieuwde samenwerking tussen Enduro en Cube zorgt ervoor dat de actie van de Enduro World Series nog beter kan worden vastgelegd. Cube Bikes stelt namelijk haar e-bikes beschikbaar voor de aanwezige journalisten en fotografen.

Sinds de oprichting van de World Series is de organisatie voortdurend opzoek om de beleving dichter bij het publiek te brengen. Hierdoor werd in eerste instantie de shuttle in het leven geroepen, deze zorgt ervoor dat de pers zich snel kan voortbewegen langs het parcours. Ondanks de invoering van de e-bikes zal de shuttle gewoon beschikbaar blijven als vervoersmiddel, maar zorgen de e-bikes van Cube voor meer bewegingsvrijheid en onafhankelijkheid.

Chris Ball, management directeur van de Enduro World Series zei het volgende: “We zijn erg blij met onze vernieuwde samenwerking. Wij geloven dat de e-bikes ervoor zorgen dat onze Europese wedstrijden op deze manier nog beter verslagen kunnen worden – media kon nog nooit zo dichtbij de actie komen. Ik heb zelf de Stereo 160 Hybrid getest en het heeft mijn ogen geopend met betrekking tot de mogelijkheden van de e-bike. Deze nieuwe elektronische fietsen zijn relatief nieuw in de mountainbike scene en dit zorgt nog steeds voor wat aanpassingsproblemen bij enkele mensen, maar ze zijn erg leuk om op te rijden.”

Mark Haas van Cube Bikes voegde hier het volgende nog aan toe: “Deze fiets is gemaakt voor het ruige werk en zijn ervan overtuigd dat hij aan elke uitdaging kan voldoen.”

Cube Bikes stelt in totaal twintig e-bikes beschikbaar voor de pers tijdens alle Europese Enduro World Series wedstijden.

Word-abonne---banner---UpDown

 

 van