15-10-2013 - Mountainbiken, Nieuws

CUBE geeft clinic cadeau bij aankoop mountainbike

Ben jij al in het bezit van een nieuw CUBE model of ben je van plan een nieuwe CUBE aan te schaffen? Mountainbike je graag en zou je je fiets nog beter willen leren kennen? CUBE helpt hier graag bij omdat mountainbiken nog veel leuker wordt als je het maximale uit je eigen fiets kan halen. Het merk biedt iedereen nu de kans om bij aankoop van een van de geselecteerde CUBE mountainbikes een gratis Bike Experience clinic te volgen.

Om je CUBE mountainbike de baas te zijn en beter te leren kennen, leren we je tijdens de clinic niet alleen hoe je je fiets beter leert te besturen maar leren we je ook meer over de technologie die gebruikt is in de fiets. Een flink aantal CUBE mountainbikes zijn bijvoorbeeld voorzien van Agile Ride Geometry, dit zorgt ervoor dat de fietsen met een grotere wielmaat vlot te besturen zijn en behendig de bochten doorgaat. Zowel de 27.5” als de 29” wielmaat kan hierdoor vlot over de paden worden gestuurd.

Tijdens deze Bike Experience clinics zullen alle toegepaste technologieën haarfijn uitgelegd worden. Daarnaast word je geleerd de beste remtechnieken te gebruiken, de juiste zitpositie aan te nemen en nog veel meer. Zowel voor beginners als gevorderden is er voor iedereen wat wils.

Wil je niet alleen? Het is ook mogelijk zonder aankoopbewijs een clinic te volgen. Je metgezel betaalt dan het normale tarief. Meer informatie over de CUBE Bike Experience vind je terug op de website van de fietsenfabrikant.

CUBE3

 van