Cube introduceert e-bikes met Bosch ebike ABS

CUBE blijft innoveren en lanceert vier verschillende e-bikes met Bosch eBike ABS. De geavanceerde technologie is ontworpen om fietsers ongeëvenaarde veiligheid en prestaties te bieden, wat zorgt voor een comfortabele, veilige en stressvrije rit. De modellen die de technologie gebruiken zijn de Kathmandu Hybrid ABS, Reaction Hybrid ABS, Stereo Hybrid 120 ABS en Stereo Hybrid 140 HPC ABS.

Het lichtgewicht en geavanceerde ABS van de tweede generatie van Bosch werkt naadloos samen met Magura’s MT C ABS-remmen om het remvermogen van de voorrem te moduleren, zodat je onder alle omstandigheden snel en veilig kunt stoppen. Op de weg of offroad, nat of droog, modder of grind, hij levert de best mogelijke remprestaties en helpt je tegelijkertijd veilig te blijven.

Houd je flow vast

Vroeger gebruikten veel mensen de achterrem alleen uit voorzichtigheid of angst. Met het nieuwe Bosch eBike ABS-systeem kunnen berijders nu veiliger en zelfverzekerder met beide remmen tegelijk remmen. Het kan voorkomen dat het voorwiel blokkeert en helpt zo slippen te voorkomen. Hierdoor kunnen rijders veilig in het zadel blijven zitten, zelfs bij plotseling en krachtig remmen op elk oppervlak, of het nu gaat om stevig asfalt of gladde grindpaden. Omdat elke e-bike anders is, bestaat er geen one-size-fits-all ABS. In plaats daarvan is er voor elk type e-bike het juiste ABS, dat het remproces optimaal ondersteunt.

Andere fiets, andere modus

CUBE e-bikes met Bosch eBike ABS zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, ontworpen om aan de behoeften van elke fietser te voldoen. De fietsen zijn uitgerust met een reeks hoogwaardige componenten en krachtige Bosch Performance Line CX-motoren. De fietsen hebben ook een Bosch PowerTube 750-accu die langdurig vermogen levert en een Bosch Kiox 300-display dat intuïtieve controle over de prestaties van de fiets biedt.

ABS Touring – Veranderd wegdek, oversteekplaatsen voor voetgangers en verkeerslichten

Als je elke dag naar je werk pendelt en in het weekend graag tijd doorbrengt in de buitenlucht, heb je remmen nodig die je de beste ondersteuning geven. ABS Touring laat u genieten van de rit, in de wetenschap dat u veilig kunt remmen als het ergste gebeurt.

Cube ABS Touring

ABS- Allroud – Veiligheid op de weg, zelfs op moeilijker terrein

Voor sportieve ritten op onverharde paden biedt het ABS een ideale, krachtige maar natuurlijke remondersteuning. Op deze manier kan zelfs een e-mountainbike-beginner genieten van zorgeloos rijden op grind en losse ondergrond.

ABS Trail – Ambitieuze trails, snellere ritten, betere vaardigheden

ABS Trail is aangepast aan de verwachtingen van sportieve rijders op veeleisende routes en uitdagend terrein. Het nieuwe en revolutionaire ABS van Bosch eBike Systems verbetert de prestaties en verhoogt het rijplezier. U wordt veilig ondersteund tijdens uitdagende en sportieve rijmanoeuvres. En als je het rustig aan wilt doen op je eMountainbike, schakel je eenvoudig over naar ABS Allroad in de eBike Flow-app of via je Kiox 300.

CUBE ABS Trail

Het eBike ABS-systeem is erkend voor zijn innovatie en heeft de prestigieuze Design & Innovation Award 2023 gewonnen . De eerste CUBE e-bikes met ABS zijn nu verkrijgbaar bij de CUBE dealer. Ga voor meer informatie naar https://www.cube.eu/abs/ .


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van