CUBE Kids Trailer CMPT: fietskar en kinderbuggy in één

CUBE presenteert de nieuwe CUBE Kids Trailer CMPT, fietskar en kinderbuggy in één. Deze fietstrailer is de perfecte metgezel om kinderen comfortabel en veilig mee te nemen met de fiets – naar school, tijdens dagtochten of op vakantie met het gezin.

Met de CUBE Kids Trailer CMPT kunnen ouders een fietsrit plannen zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe bagage én kinderen mee kunnen. De trailer is uitgerust met een ruime opslagruimte en een waterdicht dak, waardoor het vervoeren van spullen eenvoudiger dan ooit is.

De CUBE Kids Trailer CMPT is ontworpen met de comfort en veiligheid van kinderen als topprioriteit. De fietskar is voorzien van verstelbare zitjes, gordels en een veiligheidsframe, zodat kinderen altijd comfortabel en veilig zitten. Bovendien zorgen de vering en luchtbanden voor een comfortabele rit, zelfs op hobbelige wegen.

Een groot insectennet aan de voor- en zijkanten houdt de insecten buiten zonder de circulatie van frisse lucht te beïnvloeden. En staat er een lange rit op de planning? Dan kunnen de kinderen in alle rust een dutje doen dankzij het zonnescherm ter bescherming tegen het felle licht. Ook tijdens regenachtige dagen kun je rekenen op de Kids Trailer – dankzij de spatbescherming kun je blijven rijden, zelfs als het buiten modderig en nat is, terwijl de kinderen droog blijven. Goede vulling in de zitting en rugleuning en een hoofdsteun met helmzak zorgen ervoor dat de kleintjes comfortabel meerijden. En met de Jogger Kit, die apart verkrijgbaar is, maak je de Kids Trailer snel klaar voor een wandeling.

De CUBE Kids Trailer CMPT, met een consumentenadviesprijs van €699,95, is vanaf half februari verkrijgbaar bij een CUBE-dealer in de buurt.

Klik hier voor meer informatie!


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van