14-08-2019 - Mountainbiken, Nieuws

CUBE lanceert nieuwe 2020 mountainbikes

CUBE neemt ieder jaar haar fietsen goed onder de loep. Dat betekent weer veel mooie veranderingen en nieuwe, frisse kleuren! De nieuwe range mountainbikes voor 2020 is vanaf vandaag te bestellen in de winkel en online. En dit jaar heeft CUBE zichzelf weer mooi overtroffen! Dit zijn de highlights van het nieuwe mountainbike assortiment.  

CUBE Elite C68X

De ultieme mountainbike van 2020 uit de CUBE range? Dat is de Elite C:68X SLT. Zo monteert CUBE een Sram XX1 Eagle AXS aandrijflijn. Elektrisch, draadloos en ongekend snel en precies. En dus dé transmissie voor de beste Elite. En de oude Elite was al licht, stijf en levendig. Maar met de nieuwste carbontechnologie, de C:68X, is de nieuwe Elite 15% lichter dan zijn voorgangen. Ditzelfde carbon wordt ook gebruikt in de allernieuwste CUBE Litening C:68X, dé racer in het nieuwe assortiment. Ook de CUBE Reaction is weer onder handen genomen. Lichter en stijver, maar ook dynamischer en comfortabeler; een kortere achterbrug zorgt voor snaarstrak sturen en ongekende acceleratie.

CUBE Stereo 170

Ook de fully-liefhebbers kunnen hun geluk weer op. Deze nieuwe CUBE Stereo 170, CUBE’s dubbel geveerde grootwieler, maakt zelfs van de meest ruige trails een gladde asfaltweg. Maar ook de CUBE AMS 100 en CUBE Stereo 150, 140 en 120 zijn dit jaar weer netjes van de partij. Van deze fietsen is het frame geheel veranderd. De toptube is schuiner geplaatst, zodat zowel mannen als vrouwen met deze mountainbikes de trails af kunnen crossen. En de lijn loopt prachtig door naar achteren, voor het allerbeste design!

Kijk op www.cube.eu en ontdek het allernieuwste CUBE assortiment!

 van