14-08-2019 - Nieuws, Wielrenblad

CUBE lanceert nieuwe 2020 racefietsen

CUBE neemt ieder jaar haar fietsen goed onder de loep. Dat betekent weer veel mooie veranderingen en nieuwe, frisse kleuren! De nieuwe range racefietsen voor 2020 is vanaf vandaag te bestellen in de winkel en online. En dit jaar heeft CUBE zichzelf weer mooi overtroffen! Dit zijn de highlights van het nieuwe assortiment.

CUBE Litening C68X

Elke fiets in het nieuwe assortiment is weer geüpdatet en is klaar voor het nieuwe seizoen. Maar de racefiets met de meeste vernieuwingen is de CUBE Litening C:68X. De fiets is een complete metamorfose ondergaan en is zo aerodynamisch als maar zijn kan. En we hebben hem al in actie mogen zien; de Belgische wielrengroep Team Wanty-Gobert fietste de Tour de France op de allernieuwste CUBE Litenings.

CUBE Agree C62

De CUBE Agree C:62 SLT en de CUBE Attain GTC SL mogen natuurlijk ook niet missen. Deze fietsen zijn gemaakt om over de straten heen te sjezen, maar blijven desondanks wel heerlijk comfortabel. En wil je van de gebaande paden af? Dan is de CUBE Nuroad Race FE of de CUBE Cross Race dé fiets die je moet hebben. Gemaakt voor modder, gras, gravel en nog meer modder. Precies op tijd voor het komende seizoen!

CUBE Agree Hybrid C62

Voor de hybrid liefhebbers biedt CUBE ook dit jaar weer een mooie selectie fietsen. Zo vertegenwoordigt de CUBE Agree Hybrid C:62 SL een revolutie in het wielrennen, met een motor en accu perfect verstopt in de onderbuis. Ook de gravelrace CUBE Nuroad is te verkrijgen in de e-variant, waarmee iedere bergpas ineens binnen handbereik is.

Benieuwd naar alle nieuwe fietsen? Kijk snel op www.cube.eu.

 van