27-08-2020 - Mountainbiken, Nieuws

Cube Reaction Hybrid Pro 625 29 gepresenteerd!

De Cube Reaction Hybrid Pro 625 29 is geconstrueerd rond de extreem compacte maar zeer krachtige Bosch CX aandrijflijn, met als oersterke ruggengraat een onderbuis met geïntegreerde motor en accu. In combinatie met onze vermaarde Agile Ride geometrie levert dat een lichte maar sterke e-mountainbike op, die een speels karakter combineert met een zeer hoge mate van stabiliteit en controle.

Alle kabels lopen binnendoor; zo worden de sierlijke lijnen van het frame niet verstoord en ben je bovendien zeker van langdurig soepel schakelen. We hebben zelfs gedacht aan de mogelijkheid om een verstelbare zadelpen te monteren en ook montagepunten voor een achterstandaard of bagagedrager zijn we niet vergeten.

De Cube Reaction Hybrid Pro 625 29 is een Bosch e-mountainbike die z’n berijder helpt meer te halen uit z’n routes. Het slanke frame is opgebouwd rond een Bosch CX aandrijflijn, inclusief Purion display. Een 12-speed Sram transmissie brengt jouw kracht en die van de motor soepel over op het achterwiel. Vanwege het brede bereik kom je nergens versnellingen tekort. Betrouwbare Shimano schijfremmen verzorgen het vertragen, banden van Schwalbe het rollen. In combinatie met de verende voorvork van Suntour zijn grip en comfort hiermee verzekerd. Wat houd je nog tegen?

Check de website van Cube voor meer informatie over de nieuwe Cube Cube Reaction Hybrid Pro 625 29.

 van