14-07-2021 - Nieuws, Wielrenblad

CUBE STORES TOUR ACTIE: WIN EEN BARBECU(B)E!

De 108ste Tour de France is van start! Uiteraard moedigen we de mannen van Intermarché-Wanty Gobert op hun CUBE Litening C:68X ook aan! Ook in de Cube Stores laten ze de Ronde van Frankrijk niet zomaar voorbij gaan.

Daarom geven ze een supertoffe BARBECUBE weg, t.w.v. €150,- Want wat is nu beter dan even écht nagenieten van een flinke fietsrit met een goede barbecue?

WAAROM WIL JIJ DEZE BARBECUBE WINNEN?

De Everdure Cube houtskoolbarbecue is niet alleen handig voor thuis, maar ook ideaal om mee te nemen. Hier zorgen de 2 hittebestendige draaghandvatten en het lichte gewicht van 7 kilogram wel voor. De Cube heeft een handig bamboe werkblad en geïntegreerd opbergvak. Zo heb je ondanks het compacte formaat de mogelijkheid om gerechten klaar te maken, vlees te kruiden en bordjes en bestek mee te nemen. Dankzij de vlakke bodem staat de barbecue altijd stevig, ongeacht de ondergrond.

HOE DOE JE MEE?

Meedoen is simpel: vul het het formulier hier in en vul je gegevens in. Je maakt dan automatisch kans om de barbecue te winnen. De actie loopt vanaf 26 juni t/m 25 juli. In de week erna zullen ze de winnaar bekend maken. 

 van