28-06-2012 - Mountainbiken, Nieuws

CUBE opent testcenter in de Franse Alpen

CUBE is officieel partner van Alpe d’Huez en opent op 1 juli het CUBE testcenter in de Franse Alpen. Alle fietsliefhebbers zijn welkom om CUBE te testen in het testcenter. Iedereen die deze zomer een nieuwe CUBE koopt bij de officiële CUBE dealer ontvangt een liftpas om gratis gebruik te maken van de liften in het gebied van Alpe d’Huez.

Alpe d’Huez, beroemd en berucht van de Tour de France, is een zeer aantrekkelijk oord voor de ware sportliefhebber. Dit prachtige gebied in de Franse alpen is van december tot april populair als wintersportgebied. ’s Zomers vormen de tientallen haarspeldbochten op weg naar de top voor wielrenners de ultieme uitdaging. Mountainbikers kunnen hun grenzen verleggen op de avontuurlijke trails in de bergen.

De Franse Alpen zijn het territorium van CUBE en vanaf deze zomer is CUBE officieel partner van Alpe d’Huez.  Om dit te vieren opent CUBE vanaf begin juli voor het eerst de deuren van het CUBE testcenter in Alpe d’Huez.  De komende drie jaar is dit gebied in Frankrijk het decor voor heel veel sportieve activiteiten.

Het CUBE testcenter beschikt over alle CUBE testfietsen. Wil je een keer wat anders proberen? Ben je benieuwd hoe een 29er reageert in de bergen of wil je weten hoe hard de Agree GTC Di2 de berg af suist? Hier is alles mogelijk. Het CUBE TEAM is aanwezig om alle technische vragen te beantwoorden.

Wie wat te vieren heeft moet trakteren. Daarom ontvangt iedereen die deze zomer een CUBE fiets boven de €500 aanschaft een liftpas voor de liften in Alpe d’ Huez cadeau. Afhankelijk van wat de nieuwe fiets gekost heeft wordt er een liftpas voor een weekend, week of twee weken bijgeleverd.

CUBE…your holiday en test je nieuwe fiets deze zomer in Alpe d’Huez.

Het CUBE testcenter is open van 1 juli tot 1 september 2012.

Meer informatie is te vinden bij de lokale CUBE dealer en via www.cube.eu/alpe_dhuez

 

Extra informatie over de CUBE Zomerdeal:

  • Bij aankoop van een CUBE fiets tussen de €500 en €999 wordt een lift pas verstrekt geldig gedurende een weekend naar keuze in de zomer voor Alpe d’Huez.
  • Bij aankoop van een CUBE fiets tussen de  €1000 en €1499 wordt een lift pas verstrekt geldig gedurende een week naar keuze in de zomer voor Alpe d’Huez.
  • Bij aankoop van een CUBE fiets tussen de €1500 en €2999 wordt een lift pas verstrekt geldig gedurende een week naar keuze in de zomer of een week naar keuze in de winter voor Alpe d’Huez.
  • Bij aankoop van een CUBE fiets boven de €3000,- wordt er een lift pas verstrekt geldig gedurende een week naar keuze in de zomer én een week naar keuze in de winter voor Alpe d’Huez.

De pas geeft toegang tot alle liften in het gebied Alpe d’Huez l’ile au soleil. De ontvanger kan de liftpas gebruiken in het zomer seizoen van 2012 en 2013 van 30 juni tot 31 augustus. De winter liftpas is te gebruiken tijden het gehele wintersport seizoen van 2012/2013 en 2013/2014. De liftpas kan niet worden ingewisseld voor geld, korting of artikelen. Buiten het gebruik van de lift biedt de pas toegang tot de: Zomer rodelbaan, Schaatsbaan, Buiten tennisbaan, Binnen tennisbaan, Mini-golf, Binnen- en buiten zwembad.

 van