24-07-2015 - Nieuws, Wielrenblad

CycleWE – Nieuwe sociale fietsapp van Niki Terpstra

Nederlands kampioen wielrennen Niki Terpstra heeft onlangs een fietsapp gelanceerd waarmee je gezamenlijk ritten kunt plannen: CycleWE. Wellicht heb je het deze week al even voorbij zien komen in een aflevering van NOS Studio Tour, hier liet Niki zien hoe deze app werkt. 

Met de CycleWE app kan je, op basis van persoonlijke voorkeuren, waar dan ook ter wereld een fietsrit aanmaken. Vervolgens kunnen andere fietsers met dezelfde ritwensen zich hiervoor aanmelden. Anders dan bij andere sport apps heeft CycleWE niet het meten en vergelijken van individuele prestaties als doel, maar staat juist het samen fietsen centraal.

Plan, Meet & Ride together

De app toont een overzicht van alle ritten bij jou in de buurt, in je favoriete fietsstad en die van je vrienden. Met de zoekfunctie kun je daarnaast ritten vinden die aan jouw wensen voldoen. Ook kun je een groep aanmaken met andere fietsers en eenvoudig groepsritten plannen. Je maakt een profiel aan door het invullen van je niveau, leeftijd, geslacht, fietstype en de plaats waar je het meeste fietst.

CycleWE is per direct beschikbaar en gratis te downloaden! Zoek de app in de App Store of Google Play Store en plan je eerste rit!

[youtube id=”HOmDSueajLI”]

 van