08-08-2018 - Windsurfen, Nieuws

DAM-X | 10-14 oktober 2018

DAM-X staat in het teken van zien, doen en beleven en is hét watersport evenement dat georganiseerd wordt rondom het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen.

De professioneel freestyle windsurfers laten hun talent zien tijdens de finale van ‘The European Freestyle Pro Tour’ en de winnaar zal gekroond worden tot Europees Kampioen freestyle windsurfen 2018. Ontmoet je idolen en geniet van het schouwspel op het water!

Naast de professionele wedstrijden kan je kennis maken met watersporten als windsurfen, zeilen, suppen en bodysliden van de waterjump door deel te nemen aan de clinics in het weekend of schrijf je in voor de gezellige DAM-X Slalom; iedere beginnende, gevorderde en professionele windsurfer mag mee doen! Diverse grote merken uit de watersportscene tonen daarnaast 3 dagen lang het allernieuwste boardsport materiaal én er zijn lifestyle en food kraampjes met accessoires, lekkere hapjes en drankjes.

Op vrijdagavond is er live muziek en kan je genieten van spectaculaire shows op en rondom het water onder het genot van een hapje en drankje.

Zaterdagavond kan er flink gedanst worden op het legendarische feestje: de DAM Party. Zondag is er een tombola waar prachtige prijzen te winnen zijn en wordt er afgesloten met de prijsuitreiking van de DAM-X Slalom én het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen.

Kortom, genoeg te zien, doen en beleven! Toegang tot het evenemententerrein is gratis.

Meer info vind je hier.

 

 van