11-03-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Daniele Bennati wordt lid van de Q36.5 Veloce Club

Q36.5 kondigt met trots aan dat Daniele Bennati lid is geworden van de Q36.5 Veloce Club. Zij vinden het een genoegen om hem niet alleen als paardrijgenoot te verwelkomen, maar ook als een waardevolle aanwinst voor het R & D-team. Q36.5 en Daniele Bennati staan samen aan de startlijn, klaar om vooruit te rijden en nieuwe avonturen te beleven!

Over Q36.5

Q36.5 is opgericht in 2013 door Luigi Bergamo die toen al meer dan 20 jaar werkervaring had op het hoogste niveau in de sector. Hij ontwikkelde zijn eigen innovatieve (en revolutionaire) visie op vlak van fietskleding. Q36.5 innoveert en experimenteert voortdurend. Het is fietskleding voor de pure renners die het verschil in kwaliteit waarderen.

Gewicht is niet het doel, maar het resultaat

De droom van Q36.5? Het ontwikkelen van fietskleding van de toekomst. Ze werken samen met Italiaanse elite textielpartners om exclusieve en de meest kwaliteitsvolle stoffen in de wereld te ontwikkelen. Dankzij de combinatie van de kwalitatief hoogwaardige stoffen, speciaal voor de wielersport, en de styling/het design van de kleding, is Q36.5 in staat om de lichtste fietskleding in de wereld te produceren.

Daarnaast benaderen zij het doel van fietskleding op een andere manier. Het echte doel van sportkleding, onafhankelijk van de sport (fietsen, lopen, klimmen…), is het behoud van een gezonde en vooral stabiele lichaamstemperatuur. De ideale lichaamstemperatuur tijdens het sporten bedraagt dan ook 36.5°C. Bij het behoud van deze stabiele lichaamstemperatuur zal de wielrenner beter kunnen rijden en meer comfort ervaren.

Meer informatie?

Meer weten over Q36.5 en de Veloce Club? Bekijk dan de webpagina van Q36.5! Q36.5 wordt in de Benelux verdeeld door Bowdy & Brave, voor meer informatie kun je terecht op de website van deze distributeur.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van