16-09-2013 - Nieuws, Wielrenblad

David Millar te gast bij Fi’zi:k en Castelli

Op maandag 23 september zal David Millar op uitnodiging van Fi’zi:k en Castelli afreizen naar Antwerpen. Tijdens een gezamenlijk persevent zullen beide fietsmerken de nieuwigheden voor 2014 introduceren. In het geval van Fi’zi:k betekend dit een nieuwe collectie schoenen en zadels maar daarnaast zal er ook uitleg gegeven worden bij het Spine Concept 2.0. Dit is een systeem dat de keuze voor een specifiek zadel of stuur laat afhangen van de flexibiliteit van een renner. Castelli zal een nieuwe dames- en herencollectie tonen met daarin enkele hyper-aerodynamische kledingstukken. 

Na afloop van beide productvoorstellingen zal David Millar zijn mening geven over beide merken. De Garmin-Sharp renner staat bekend om zijn uitgesproken mening en deelt deze graag met de wereld. Hij laat dan ook met plezier zijn licht schijnen op de thema’s die u hem aanreikt. Tot slot is er tijd en ruimte voorzien voor enkele foto’s. Daarnaast zal er een fietstocht georganiseerd worden waar Millar uiteraard ook aan deelneemt.

Als locatie is er gekozen we voor fietswinkel en conceptstore Velodôme in Berchem waar om 14.00 het persgedeelte zal aanvatten. Voor meer informatie en eventuele deelname kan je op de Facebook-pagina van het event terecht.

Millar 1

 van