16-09-2020 - Mountainbiken, Nieuws

De allernieuwste Evoc Ride rugzakken: voor veelzijdig gebruik

De Evoc Ride is de allernieuwst entry-level mountainbike rugtas. De tassen zijn niet alleen geschikt om mee te nemen over de meest technische trails, maar zijn ook ideaal voor dagelijks gebruik.

Evoc Ride rugtas MTB

Dankzij het uitzonderlijke comfort, efficiënte ventilatie en slimme vormgeving zijn Evoc’s nieuwe Ride mountainbike rugtassen gemaakt voor veelzijdig gebruik. Ze zijn niet alleen erg gebruiksvriendelijk voor de sportieve mountainbiker, maar ook de perfecte companion voor ieder ander doeleinde. Zo is deze tas ook goed in gebruik voor praktische zaken.

Jouw zoektocht naar een rugzak die net zo goed presteert tijdens mountainbikeritten als in het dagelijks leven mag worden gestaakt. Met de Ride biedt Evoc de perfecte oplossing met een volledig uitgeruste, stijlvolle en betaalbare tas.

De Evoc Ride komt in drie verschillende uitvoeringen, namelijk: 8, 12 en 16 liter en in zes verschillende kleurstellingen. Het hoofdvak kan volledig worden geopend. De binnenkant is uitgerust met een extra gedeelte waarin een hydratatiezak kan worden bevestigd. Bovendien is er een geavanceerd gedeelte voor gereedschap met verschillende mesh vakken en ritssluitingen. Deze vakjes maken het makkelijker om je spullen naar wens te verdelen en te organiseren.

Evoc Ride Rugzak

De extra wijde heupband maakt deze Evoc Ride prettig en betrouwbaar. De uitvoering van 12 en 16 liter hebben bovendien extra mesh vakjes op deze heupband, voor snelle toegang tijdens het rijden.

Het betrouwbare Air Pad systeem verzorgt de demping en voorkomt een opbouw van warmte met de geavanceerde luchtcirculatie door de integreerde ventilatiekanalen. De Ride is bovendien voorzien van een externe helmdrager.

Evoc Ride rugzak

Hieronder een opsomming van de overige kenmerken van deze nieuwe Evoc Ride mountainbike rugzak:

  • Gedeelte voor een bril
  • Achterlicht clip
  • In hoogte aan te passen borstriem met een clip voor een hydratatiesysteem

Uitvoeringen, prijzen en beschikbaarheid

Uitvoering: 8 l, 500 g, 24 x 43 x 8 cm
Kleuren : Black; Loam – Carbon Grey
Prijs: €80,-

Evoc Ride 8 liter

Uitvoering: 12 l, 590 g, 24 x 47 x 10 cm
Kleuren: Carbon Grey – Black; Chili Red – Carbon Grey
Prijs: €90,-

Evoc Ride 12 liter

Uitvoering: 16 l, 600 g, 24 x 49 x 14 cm
Kleuren: Black; Light Olive – Olive
Prijs: €100,-

Evoc Ride 16 liter

De Evoc Ride tassen zullen in de herfst van 2020 beschikbaar komen.

Voor meer informatie over Evoc’s nieuwe Ride mountainbike rugzakken kan je terecht op de website.


De nieuwste uitgave van UP/DOWN mountainbike magazine kun je bestellen in de Soul Webshop en losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Binnenkort is Up/Down #3 2020 ook beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan gewoon lekker abonnee van Up/Down, ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Dan houd je bovendien ook meer tijd over voor je volgende tocht! 

 van