De ARC’TERYX ALPINE ACADEMY: 2 t/m 5 juli, 2020

Four days of exceptional mountain experiences in Chamonix-Mont-Blanc

NOORD VANCOUVER, Canada, 11 februari, 2020 – De Arc’teryx Alpine Academy, het grootste evenement voor alpine enthousiastelingen wereldwijd, is terug in Chamonix- Mont-Blanc van 2 t/m 5 juli 2020. Tijdens het 9e jaar, is dit iconische evenement ontworpen om mensen van alle nationaliteiten en niveaus bij elkaar te brengen en hen aan te moedigen om nieuw terrein te ontdekken. Samen met de world-class gidsen en atleten, kan iedereen zijn berg behendigheid opkrikken.

Het Arc’teryx Alpine Academy programma bevat 77 meeslepende clinics, waarvan er 5 nieuw zijn inclusief een 2-daagse ‘overnight trail running experience’, een ‘adaptive climbing session’ en een ‘two-day overnight big wall climbing clinic’. Het hele programma bevat een groot assortiment aan activiteiten voor elk niveau, van klimmen tot trail running en alpine fotografie. Alle details en een complete lijst van alle clinic opties worden op 10 maart bekend gemaakt.

Nieuwe loting voor clinic aanmeldingen

De vraag naar clinics is toegenomen in de afgelopen jaren en om ervoor te zorgen dat alle deelnemers gelijke kansen hebben op een ticket voor hun gekozen clinic, is er een nieuw loting systeem geïntroduceerd. De inschrijvingen zijn open van 10 t/m 17 maart, met een bevestiging voor de gelukkige winnaars op 19 maart.

Degene die een clinic plaats aangeboden hebben gekregen kunnen zich op 24 maart registreren op de Arc’teryx Alpine Academy website.

Alpine Village

Tijdens de Arc’teryx Alpine Academy, wordt het middelpunt van Chamonix omgetoverd tot een bruizende Alpine stad, waarbij gratis evenementen en activiteiten aangeboden worden. Ook komt er een ‘Arc’teryx brand experience space’ met onder andere filmpremieres, presentaties van atleten, gast sprekers, product demos en workshops. Ook kun je bij de Alpine Village klimmuren vinden, een lounge ruimte, live muziek en eten en drinken. Hier kunnen deelnemers en lokale gemeenschappen samen komen om van het festival te genieten.

Voor meer informatie en om je te registreren, klik hier!

Klik hier on de trailer te bekijken!

Voor meer sneeuw nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL Magazine en volg ons op Facebook en
Instagram!

 van