De Brik Belt Pendix – de e-bike op klantwens gebouwd

De Brik Belt Pendix is de nieuwe e-Bike van Brikbikes. In combinatie met het CrMo (Chromoly) licht stalen frame ziet de fiets met het systeem er strak uit en zijn zowel het frame als ook het Pendix systeem volledig in Europa ontwikkeld en geproduceerd.

De Brik Belt Pendix wordt op klantwens gebouwd en voor elke fiets kan gekozen worden uit een heren of dames uitvoering, de gewenste kleur en diverse upgrades. De Brik Belt Pendix is de ideale e-bike voor alle gelegenheden, voor zowel dagelijks als recreatief gebruik. Fietsen op de Brik Belt Pendix is een unieke ervaring en de mogelijkheid om de eigen specificaties te configureren maakt dit model uniek in zijn segment.

Alle Brik Belt Pendix modellen worden op klantwens gebouwd in onze eigen fabriek in Elst, Nederland. Door deze persoonlijke en op maat gemaakte aanpak levert Brikbikes de klant een hoogwaardig product, dat duurzaam is en lang mee kan gaan

De Brik Belt Pendix

De Brik Belt Pendix is de ideale e-bike voor alle gelegenheden. De Brik Belt Pendix wordt geleverd met de solide en sterke Pendix eDrive. Deze motor is een duurzame middenmotor met nauwelijks geluid. De Brik e-bike wordt gecombineerd met de zeer sterke Gates CDX Beltdrive die onderhoudsvrij, schoon, robuust en stil is.

Kies je eigen kleur

De klant kan kiezen uit 16 standaardkleuren en het is zelfs mogelijk een eigen kleur te selecteren. Het frame en alle onderdelen worden voorbereid en vervolgens gepoedercoat met meerdere lagen van hoogwaardige coating. Door deze aanpak is elke Brik Belt Pendix uniek.

CrMo stalen frame – handmade

De dunne buisdiameter en de geometrie van een klassieke toerfiets, maken van de Brik Belt Pendix een zeer sportieve en comfortabele woon-werkfiets. Het chroom-molybdeenstaal dat voor de dubbel butted buizen is gebruikt, maakt de Brik Belt Pendix veel lichter in gewicht en is zeer sterk bij dagelijks gebruik. Alle frames worden met de hand gebouwd in Europa.

Eenvoudige bediening

De kan de Brik Belt Pendix bedienen met slechts één knop. De staat van lading van de batterij wordt getoond door de kleur van het geïntegreerde licht van de batterij. In één oogopslag weet je wat de toestand is en je kunt dit licht zelfs heel eenvoudig dimmen.

Hand gebouwd op klantorder

Alle Brikbikes worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Elst, Nederland. Ons kleine en gespecialiseerde team is verantwoordelijk voor het complete proces van bestelling tot aflevering. Met deze assemblage aanpak en aandacht voor de wensen van de klant wordt een hoge
kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd.

Klik hier voor meer informatie!


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van