13-04-2023 - Mountainbiken, Nieuws

De Frame-Pack Toptube van ORTLIEB

Wil je tijdens het bikepacken toegang tot je bidon hebben, maar ook spullen in je frame opbergen? ORTLIEB heeft de oplossing: de Frame-Pack Toptube. Deze waterdichte tas voor op de bovenbuis van je fiets is verkrijgbaar met een rolsluiting of rits en ook ideaal voor full-suspension mountainbikes, die over het algemeen een beperkte opbergruimte binnen het frame hebben. Maak je bikepacking uitrusting compleet met de handige Frame-Pack Toptube!

Waterdichte rits of rolsluiting?

De Frame-Pack Toptube van ORTLIEB is verkrijgbaar met een waterdichte rits of rolsluiting. De rits biedt een IP 67 standaard en de rolsluiting met silicone ringen een IP 64 standaard. Beide varianten beschermen de inhoud optimaal, zelfs als je onverhoopt een rivier moet doorkruisen. Verkrijgbaar met een inhoud van drie of vier liter is de Frame-Pack Toptube ideaal voor wat zwaardere items, zoals tentstokken, gereedschap en eten. Door deze spullen in het frame van je fiets te dragen, blijft het zwaartepunt van je fiets laag.

De kleinere versie is tevens ideaal voor kleinere en kortere frames. Een veilige en stevige klittenbandsluiting maakt het bevestigen van de tas op de bovenbuis en aan de zadelpen een fluitje van een cent. De Frame-Pack Toptube is vrij van PVC en wordt in Duitsland gemaakt. Samen met de andere producten uit de Bikepacking collectie van ORTLIEB, is deze tas perfect voor een mini trip, een self-supported race of je volgende grote fietsavontuur.

Klik hier voor meer informatie over de Frame-Pack Toptube!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van