09-10-2020 - Nieuws, Wielrenblad

De gloednieuwe Excelsior bikes voor 2021

Fietsen en e-bikes van Excelsior zijn er fietsplezier. Ze zijn gemaakt voor de individualisten, design liefhebbers en voor degenen die willen opvallen. Het uiterlijk van de fietsen is retro-geïnspireerd, met hedendaagse technologieën.

De Pearl

Sjiek en elegant, deze glimmende ride is een genot voor stadse ritten. De nieuwe Coaster Brake versie is voor de fietser die de voorkeur geven aan een terugtraprem. De 500Wh accu van Bosch is helemaal geïntegreerd in de schuine buis en daardoor perfect beschermt. De Bosch Active Line Plus middenmoter zorgt voor een natuurlijke fietservaring. De hydraulische schijfremmen zijn gevoelig en hebben veel remkracht.

Prijs – €2.699,95

De Urban-E

De nieuwe Urban-E is wat sportiever, deze bike is namelijk gebouwd om stijl te combineren met snelheid, zodat je er lekker mee door de stad kan scheuren. De zithouding is ietwat sportief, wat ervoor zorgt dat je actief gaat fietsen. Het uiterlijk van de Excelsior Urban-E is strak en netjes afgewerkt. De 350Wh accu is strak geïntegreerd in de dunne schuine buis. De Shimano Deore 10-speed cassette biedt een breed bereik.

Prijs – €1.799,95

De Cracker

Deze drop bar fiets is klaar voor dynamische sprints en pittige stijgingen. Deze sportieve en robuuste fiets is een echte kilometervreter. Dankzij de drop bars voelt je rit dynamische en kan je verschillende posities aannemen. Of je nu door de stad rijdt, of over ruwe bospaden, je rit is hoe dan ook plezierig. De fijne nopjes van de 32mm cyclocross banden hebben veel grip op het asfalt en op gravel.

Prijs – €429,95

De Klapprad Retro

Deze ultieme tijdmachine neemt je mee terug naar de jaren ’70. De nieuwe Klapprad Retro vouwfiets is lekker retro vormgegeven. De crème gekleurde componenten zorgen voor nog meer nostalgie, dit blijft populair onder de modieuze stadsfietsers. De banden, het zadel en de handvatten zijn perfect met elkaar gecombineerd en gaan super goed samen met de donkere khaki kleur van het frame.

Prijs – €399,95

Het voorwiel mandje

Ziet er goed uit én het zorgt ervoor dat je al jouw spullen mee kan nemen. De ideale voorwaarden voor een shopping partner. De hoogwaardige Excelsior voordrager heeft een klassiek uiterlijk. Het mandje is gemaakt van sterk staal met een chrome finish.

Prijs – €31,95

Voor meer informatie over de fietsen kan je terecht op de website van Excelsior

 van