21-01-2021 - Nieuws, Wielrenblad

De gloednieuwe S-Works Ares

One seconds makes all the difference – De nieuwste schoenen van Specialized zijn de meest efficiënte en krachtige wegschoenen die onder de naam S-Works zijn uitgebracht. Jarenlange ontwikkeling in lichaamsgeometrie gecombineerd met innovaties in samenwerking met de beste atleten van de wereld resulteerde in deze raceschoen. De S-Works Ares schoenen zijn 1% sneller dan elke andere schoen van het merk. Aan de finishlijn gaat dit het het verschil maken!

Sluiting opnieuw uitgevonden

De zoektocht naar de optimale balans tussen ongeëvenaarde krachtoverbrenging en een alledaags comfort resulteerde in een gloednieuwe, gepatenteerde sluiting. Door retentie over de middenvoet te trianguleren en druk over een groter oppervlak te verspreiden, sluit de S-Works Ares bewegingen van de voet binnenin de schoen uit. Lock in en ga voor meer snelheid.

Body Geometry

Body Geometry schoenen winnen meer wereldtour wedstrijden dan welke andere schoen dan ook. Dit komt doordat de heup, knie en voet zijn uitgelijnd om meer kracht, minder blessures en meer comfort te realiseren. Het resultaat? Kracht neemt met 7 watt toe, wat je 14 seconden sneller maakt over 10 kilometer. In een sport waar iedere seconde telt, is dat flinke voorsprong.

De meest comfortabele performance schoen

Explosieve snelheid zou alleen oncomfortabel moeten zijn voor de rest van het peloton. Het sluitingssysteem met een tongloze Dyneema®-reinforced sok zorgen voor minder druk op de pezen van je voet, wat de S-Works Ares enorm comfortabel maakt. Dus wanneer het moment komt om aan te vallen, dan ben je simpelweg 1% sneller.

Stijver, lichter en vast

De S-Works Ares zijn uitgerust met de FACT PowerlineTM carbon buitenzool met een stijfheid index van 15.0. Wat gebeurt er wanneer je de lichtste en stijfste buitenzool in de wereld combineert met het nieuwe gepatenteerde sluitingssysteem? Iedere gram energie wordt pure acceleratie.

Voor meer informatie over de gloednieuwe S-Works Ares fietsschoen bezoek je de website van Specialized.

 van