02-02-2022 - Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

De GLORY collectie van Julbo voor de Olympische Winterspelen.

De serie ‘From Shadow To Glory’ verenigt in een concept de weg naar succes van de olympische atleet en onze visietechnologieën om de overgang van donker naar licht te maken. De zwarte-witte kleur, asymmetrisch, accentueert op een dynamische manier deze overgang van donker naar licht, het thema van de serie, en biedt een eenvoudige en sterke visuele signatuur. Onze reactiv-lenzen zijn de eerste keuze van atleten en garanderen in alle omstandigheden en op elk uur van de dag een uitstekend zicht. Deze capsulecollectie bestaat uit 3 brillenmodellen, 1 skibril, 1 helm en 1 vizier. Ze zijn voortgekomen uit onze bestellers en zorgen ervoor dat onze atleten gewapend met onze beste producten naar peking vertrekken.

ULTIMATE GLORY

Elke lijn en elk detail van zijn gestroomlijnde silhouet staan in dienst van eenzelfde doel: de grootst mogelijke bewegingsvrijheid bieden. De nieuwe CustomFIT-poten met een nauwkeurige en onveranderlijke pasvorm, in combinatie met een Grip Tech-structuur en een 3D regelbare neus, zorgen voor persoonlijke en lichte ondersteuning. ULTIMATE GLORY, hyper[1]geventileerd en met een onbelemmerd gezichtsveld, verlegt de grenzen van prestaties in deze speciale From Shadow To Glory stijl, met zijn asymmetrische kleurstelling en grote REACTIV 1-3 Light Amplifier-lens.

FURY GLORY

Een radicale en fanatieke stijl, een cilindrische lens met een groot gezichtsveld en perfecte ventilatie: de FURY Glory is gemaakt voor snelheid! Hij is licht en ontwikkeld voor middelgrote gezichten, en biedt perfecte ondersteuning met zijn compacte brillenpoten uitgerust met onze Air Link Temple System-technologie. De FURY Glory is een vaste waarde geworden in ons assortiment en zal indruk blijven maken op de gezichten van onze atleten met deze speciale versie uitgerust met een REACTIV 1-3 Light Amplifier-lens en de asymmetrische zwart-witte kleurstelling van onze From Shadow to Glory-collectie.

RUSH GLORY

Met zijn compromisloze prestaties is hij ons beste wapen voor sporten die intensiteit, precisie en uithoudingsvermogen combineren. De perfect geventileerde glazen zijn aangepast om een maximaal gezichtsveld te bieden, zowel aan weerszijden als boven en onder, waardoor in iedere positie een vrij zicht is gegarandeerd. De Flex³-poten zorgen voor perfecte ondersteuning tijdens het sporten. We hebben deze speciale versie uitgerust met een REACTIV 1-3 Light Amplifier-lens en een asymmetrische zwart-witte kleurstelling, die de geest van onze From Shadow to Glory-collectie accentueert.

SNIPER EVO L GLORY

Het vizier SNIPER EVO L GLORY is ontstaan in het veld en is perfect voor de meest veeleisende noordse skiërs en biatleten, ongeacht de weersomstandigheden. De verwijderbare sferische REACTIV 1-3 High Contrast lens dekt het hele gezicht en garandeert een optimaal horizontaal en verticaal gezichtsveld. Voor meer comfort kan het vizier ook omhoog worden geklapt, en een nieuw bevestigingssysteem zorgt ervoor dat de lens beter blijft zitten. Het is licht en technisch, met de zwart-witte kleurstelling van onze From Shadow to Glory-collectie.

CYRIUS GLORY

De CYRIUS GLORY, gewend aan succes en prestaties, is voorzien van een cilindrische lens en een Frameless constructie. In deze speciale versie is hij uitgerust met een REACTIV 1-3 High Contrast-lens. Hij zorgt ervoor dat onze atleten zich kunnen concentreren op hun doel, en niets anders dan hun doel, dankzij een superbreed en onbelemmerd zicht. Zijn strakke en technische look, met een brede band van 45 mm en een dun en onopvallend montuur, wordt naar een hoger niveau getild door de asymmetrische zwart[1]witte stijl van onze From Shadow To Glory-collectie.

HAL GLORY

HAL GLORY is het resultaat van onze inspanningen om het comfort en de compactheid van skihelmen te optimaliseren. De helm wordt hier aangeboden in een versie die perfect het moderne ontwerp en de asymmetrische zwart-wit vormgeving van onze capsulecollectie combineert. De skibril is perfect geïntegreerd dankzij de vorm van de klep aan de voorkant, en het ontwerp biedt een efficiënte ventilatie en een precieze pasvorm. Een lichte en efficiënte helm met de geest van onze From Shadow to Glory-collectie.

Voor meer informatie over de nieuwe Julbo GLORY collectie, ga naar julbo.com.

 van