De grootste fietsenwinkel van Utrecht opent feestelijk op 25 en 26 mei

De grootste fietsenwinkel van Utrecht, de Mantel Superstore, gaat op 25 en 26 mei feestelijk open. Vanaf dat weekend kan je, in The Wall langs de A2, bij Mantel terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft. Met een oppervlak van 4000 m2 is er echt voor iedere fietser iets te beleven.
Vele winacties en aanbiedingen

Een feestelijke opening is natuurlijk niets zonder exclusieve aanbiedingen en leuke acties. Zo maakt elke bezoeker de eerste week elke dag kans op een Cortina elektrische fiets met een waarde van 2000 euro. Verder hebben we talloze bijzondere aanbiedingen die je alleen in de nieuwe superstore in Utrecht kunt vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van 35 procent korting op alle Oakley fietsbrillen of 25 procent op alles van Bontrager en ABUS fietshelmen?

En dan komen daar de superaanbiedingen voor de racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en elektrische fietsen ook nog eens bij. Ook daar pakken we uit met gigantische kortingen die je alleen terugvindt in onze nieuwe superstore.

Ben jij liever actief bezig? Dan maak je kans op leuke prijzen als je meedoet met de Balance Challenge. Weet jij lang genoeg de balans te houden op een klein oppervlak? Dan pak jij misschien wel een van die mooie prijzen!

Bereikbaarheid Mantel Utrecht

Kom van zaterdag 25 mei tot en met zondag 2 juni naar de openingsweek en profiteer van dit alles. De superstore is 7 dagen per week geopend. Kom je met de auto? Parkeer de eerste twee uur gratis op P3 of P4. Kijk voor het adres en de openingstijden op https://www.mantel.com/fietsenwinkel-utrecht.

Bekijk de aanbiedingen op https://www.mantel.com/openingutrecht.

 van