03-11-2017 - Nieuws, Wielrenblad

De Kolkman Ladiesnight – 9 november

Sinds kort heeft Kolkman Zijdewind iets nieuws op de agenda; De Kolkman Ladiesnight! Donderdagavond 9 november heeft Kolkman een gevarieerd aantal onderwerpen waarvan zij menen dat die voor de fietsende dames interessant zijn.

– Techniek: Welk onderhoud kan/moet ik zelf aan mijn fiets doen? En wat doe ik bij pech onderweg?
Stijn geeft alle tips en trics prijs!

– Fietsen in Andalusië: Hoe gaaf is het om met een groep meiden een weekje heerlijk in de warmte van Andalusië te gaan fietsen? Anja heeft het afgelopen april geprobeerd en superenthousiast kwam ze terug!
De mensen van Andalusië Fietsreizen komen vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Andalusië Fietsreizen biedt geheel verzorgde racefiets- en mountainbikevakanties in het prachtige en zonnige Andalusië. Bienvenido a Andalusia!

– Juiste fietskleding: Welke kleding is speciaal voor dames het meest geschikt om te gebruiken tijdens het fietsen? Martin van Craft heeft hierop het antwoord. En bovendien heeft hij heel speciale aanbiedingen mee, profiteer dus direct!!

– Cycle for PLAN: Trap kindhuwelijken de wereld uit met PLAN! Angèle Pronk zet zich in om Cycle for PLAN meer onder de aandacht te brengen. Tijdens het “pauzeonderdeel” zal zij hier dan ook meer over vertellen. Ook kun je prachtig je nagels laten verzorgen, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan PLAN Nederland.

Fiets mee met Cycle for Plan Vietnam 2018 | Plan Nederland | www.plannederland.nl

Ben jij klaar voor een onvergetelijke nieuwe ervaring? ⦾ Fiets mee met Cycle for Plan Vietnam en help kindhuwelijken de wereld uit te trappen!

Aanmelden voor deze avond kan via info@kolkmanzijdewind.nl

 

 

 van