15-09-2020 - Kitesurfen, Nieuws

De langverwachte kite competitie van het jaar op dinsdag 22 september!

De GKA Distance battle, de eerste in zijn soort, online, kitesurfing competitie gaat bijna van start en zal beginnen met de Men’s Freestyle heats. De afgelopen maand hebben atleten van over de hele wereld alles gegeven, op hun thuisspots gevaren en de acties opgenomen, klaar om op te sturen als heat-inzending voor de GKA Distance Battle.

Het wachten is eindelijk voorbij, op dinsdag 22 september zien we de start van de online competitie. Maak je klaar om je favoriete GKA-atleten weer op het water te zien, doing what they live for! De wedstrijd begint met de Twintip Freestyle kwartfinales voor heren, dit zal online worden uitgezonden via de GKA Distance Battle event pagina (www.gkakiteworldtour.com), met commentaar van Jo Ciastula en feedback van het officiële GKA-juryteam. Daarnaast zijn er ook nog live interviews met de rijders.

The Event Program

Tuesday, 22.9. 20:00h CET: broadcasting live show Twintip Freestyle Men Quarterfinals

Thursday, 24.9. 20:00h CET: broadcasting live show Twintip Freestyle Men and Women Semifinals

Sunday, 27.9. 20:00h CET: broadcasting live show Twintip Freestyle Men and Women Finals

Tuesday, 29.9. 20:00h CET: broadcasting live show Strapless Freestyle Men Quarterfinals

Thursday, 1.10. 20:00h CET: broadcasting live show Strapless Freestyle Men and Women Semifinals Sunday, 4.10. 20:00h CET: broadcasting live shows Strapless Freestyle Men and  Women Finals

 van