De Magus 20 van VAUDE is een rugzak voor elke gelegenheid

Waarom zou je drie verschillende rugzakken voor wandelen, reizen en dagelijks gebruik kopen? Daarom is er de Magus 20 van VAUDE. Uitgerust met het innovatieve, van achteren ventilerende Aeroflex 3D draagsysteem zet deze duizendpoot nieuwe accenten bij het wandelen, fietsen en andere outdoor-activiteiten. Dankzij het gebruik van gerecyclede materialen is er bovendien sprake van een smalle voetafdruk bij de productie. Nou dan, vooruit de natuur in!

Magus 20

Eentje voor alles! Compact design, uitstekende ventilatie, stevige uitvoering en in zijn geheel veel rugzak voor weinig geld. Dit alles combineert de Magus 20 van VAUDE in één rugzak – en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Hoog draagcomfort

De outdoorspecialist VAUDE kiest bij de Magus 20 voor haar bewezen 3D Aeroflex rugsysteem dat een hoge mate aan bewegingsvrijheid garandeert en tegelijkertijd de rug optimaal ventileert. Zoals wetenschappelijke studies op de Technische Hogeschool van Wenen hebben aangetoond, wordt de warmtestuwing met dit innovatieve draagsysteem met ongeveer 42 procent gereduceerd. De studies lieten ook zien dat een optimale luchtcirculatie het vocht op de rug met ongeveer 23 procent reduceert. Het resultaat is een aangenaam droog draaggevoel – ook als er eens veel inspanningen moeten worden geleverd.

In combinatie met de ergonomisch perfect aangepaste ErgoShape schouderbanden worden er uitstekende ventilerende eigenschappen en een aangename lastenverdeling geboden. De clou: als je de heupriem van de Magus 20 bij citytrips of op weg naar de universiteit niet nodig hebt, kun je deze gemakkelijk weghalen.

Overzichtelijke, op de praktijk gerichte features

Ook aan de binnenzijde heerst aangename orde. Zo kunnen reisdocumenten, reservekleding en proviand gemakkelijk opgeborgen worden in het ruime hoofdvak en houdt de meegeleverde regenhoes de inhoud goed droog. Twee mesh zijvakken bieden opbergruimte voor voorwerpen die snel bij de hand moeten zijn. Deze compacte duizendpoot kan bovendien met een drinksysteem uitgerust worden.

Dankzij zijn sportieve, dynamische ontwerp is de Magus 20 zeer aan te raden voor buitensporters die van een afwisselende dagindeling houden. Al met al een functionele, goed geventileerde en ongecompliceerde begeleider die je met voldoende opbergruimte en zijn aangename draagsysteem elke dag terzijde staat.

Duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd

Bij het robuuste 600 D polyester-basismateriaal van de Magus 20 wordt voor de helft gerecycled PET van oude drinkflessen gebruikt. Bovendien is hij dankzij een PFC-vrije DWR-behandeling met Eco Finish milieuvriendelijk waterafstotend. Het VAUDE Green Shape-label staat voor een milieuvriendelijk, functioneel product van duurzame en bluesign®-gecertificeerde materialen.

Lees hier meer over de Magus 20 van VAUDE!


Word abonnee van Soul Magazine zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel hoeft te missen. De nieuwe uitgave van Soul is ook los te bestellen via de Soul Webshop of in de betere boekhandels. Volg Soul Magazine op Facebook en Instagram!

 van