De MILLE GTC collectie van ASSOS

ASSOS onthult zijn eerste gravel specifieke collectie

Voor wie is het?

De geheel nieuwe MILLE GTC-collectie is ontworpen voor fietsers die zich buiten het asfalt wagen, van gravel tot lichte parcours, en van tours tot meerdaagse bikepacking trips.

ASSOS Of Switzerland - Official Online Shop

De collectie bestaat uit:

  • MILLE GTC KIESPANZER koersbroek C2
  • MILLE GTC ZEPPELIN Cargoshort C2
  • MILLE GTC Jersey C2

Wat is er nieuw?

De KIESPANZER Bib Shorts C2

In de KIESPANZER Bib Shorts C2 introduceren we de nieuwe MILLE GTC C2 insert met Shock-Absorb Damping Twin met microShock, filterFoam en 19 mm gravelcomfort. Irritatie reducerend thermo vorm en odorControl Top Sheet Tex zijn van onschatbare waarde tijdens tours of bikepacking.

De shorts zijn uitgerust met zeer rekbare zakken die toegankelijke opbergzakken bieden voor dagtripbenodigdheden of om pakruimte aan te vullen. Twee driedubbele dijbeenzakken om essentiële spullen veilig op te bergen; twee discrete achterzakken veilig voor kleine items met een extra lipje om snelle toegang te vergemakkelijken.

Reflecterende strepen zorgen voor zichtbaarheid in het donker terwijl je de laatste kilometers rijdt naar je volgende hotel of camping. We hebben ook onze siliconen beengrippers aangepast voor een robuustere, gravelklare versie.

MILLE GTC KIESPANZER Bib Shorts C2 - ASSOS Of Switzerland - Official Online Shop
De ZEPPELIN Cargo Shorts C2

Voor gravelrijders die op zoek zijn naar een losser zittende short, bevat de ZEPPELIN Cargo Shorts veel van dezelfde kenmerken van onze TRAIL Cargo Shorts. Deze kenmerken zijn verfijnd met de unieke eisen van gravel en bikepacking. De gestroomlijnde overshorts zijn 5 cm korter met een smallere beenopening. De broek heeft slijtvast textiel en is voorzien van AZPtec (abdomZeroPressure) rond de taille. Dit voegt veiligheid toe zonder teveel druk. De siliconen grip om te zorgen dat je broekje altijd goed zit op elke manier.. Deze short heeft ook reflecterende strips aan de buitenkant van je been om beter zichtbaar te zijn.

Combineer de shorts met onze TRAIL liner shirts voor zomerse graveltochten of een thermo panty voor bescherming tegen het slechte weer.

MILLE GTC ZEPPELIN Cargo Shorts C2 - ASSOS Of Switzerland - Official Online Shop
De MILLE GTC Jersey C2

De jersey C2 combineert de pasvorm en duurzaamheid van onze TRAIL-uitrusting met de op de weg geïnspireerde kenmerken van onze MILLE GT-modellen. We namen de duurzame, lichtgewicht en ademende stof in een pasvorm die mobiliteit mogelijk maakt van onze TRAIL-jersey. Dit gecombineerd met afwerkingsdetails van onze weguitrusting: een hals met kwartrits, een veiligheidszak en een zachtere kraag van manchet materiaal. Het resultaat is een hybride oplossing voor endurance gravel- of meerdaagse bikepacking-tochten. Combineer deze jersey met de KIESPANZER Bib Shorts C2 voor optimale gravelprestaties of ZEPPELIN Cargo Shorts voor graveltochten. Hoe dan ook, de volledige aanvulling van zakken overtreft de opslag van een speciale jersey.

MILLE GTC Jersey C2 - ASSOS Of Switzerland - Official Online Shop
  • Voor meer informatie en fijnere details over de KIESPANZER Bib Shorts C2 bekijk de website van ASSOS, zie hier de website
  • Voor meer informatie en fijnere details over de ZEPPELIN Cargo Shorts C2 bekijk de website van ASSOS, zie hier de website.
  • Voor meer informatie en fijnere details over de MILLE GTC Jersey C2 bekijk de website van ASSOS, zie hier de website.

Over ASSOS

Meer dan 44 jaar, 400 Olympische medailles, Wereldkampioenschappen en 25 patenten verder, blijft het ASSOS-protocol standvastig: VERNIETIG, RESET, VERBETER. Of het nu gaat om het ontwikkelen van ons eigen textiel, het testen van prototypes met WorldTour-atleten, of het verfijnen van een product in de loop van meerdere jaren, de samensmelting van totaal comfort en technische prestaties blijft het doel.


Voor meer wielren en mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. UP/DOWN en Wielrenblad zijn beide ook los te bestellen in onze webshop, klik hier voor de webshop. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad of UP/DOWN en volg ons op Facebook en Instagram!

 van