18-04-2013 - Surfen, Nieuws

De eerste editie van 6|surf magazine dit jaar is uit

De eerste editie van 6|surf magazine dit jaar is uit! Wederom kun je genieten van interessante reisverhalen, Mooie surf foto’s, interviews en nog veel meer. Abonnees hebben het blad afgelopen vrijdag in de bus gekregen. Nu kun je hem ook krijgen bij de kiosken of bestel hem in de soulwebshop.

Sterke verhalen Indo scrapbook
Ontsnappen aan de Hollandse kou en genieten in het paradijs. Veel Nederlandse surfers vertrekken in de winter naar Indonesië, beginnend bij Bali en daarna verder de eilanden verkennen. In de nieuwe Six impressies van een winter in het paradijs.

Duurzame passie
Bij shaper en ding doctor Yoshi van Vliet (1986) speelt creativiteit en sport een belangrijke rol in zijn leven. Yoshi combineert zijn liefde voor surfen, interesse voor duurzaamheid en de wil om met zijn handen te werken. Dit doet hij met zijn bedrijf Ding Doctor, zijn onlangs gestarte label JY surfboards en zijn (bijna afgeronde) masters in industrial ecology. In de Six lees je het verhaal over zijn passie voor surfen en duurzaamheid.

Bootcamp
Een delegatie Zeeuwse surfers reisden afgelopen herfst naar het tropische Cornwall in de UK. In de Six hun verhaal over een weekje trainen in goede golven. Met dank aan Jan en Jolanda Sanstra sleutelden Fabian Salawanej, Jorn van Keulen, Pascal van der Mast en Danny Bastiaanse onder toeziend oog van topshaper Nigel Semmens een week lang aan hun techniek.

El Salvador
Freek Ruikrog, Sven Lacroix, Olaf en Jesse Smit waren toe aan iets nieuws. Een onbekende bestemming waar het avontuur, nog op de loer ligt. De keuze viel op El Salvador. Het land van Punta manga, een snelle rechtse barrel die pas werkt vanaf twee meter en lijkt op de reverse van G-land. Maar ook het gebied van MS13. De grootste en gewelddadigste bende ter wereld. Dit spannende reisverslag kun je nu lezen in de nieuwe Six!

Dit en natuurlijk nog veel meer lees je in de gloednieuwe 6|surf! Ben je nog geen abonnee? Word abonnee en kies uit een van de gave welkomstcadeau’s! Hoef je ook niet meer naar de kiosk voor je favoriete surf-magazine. Scheelt weer.

 van