De nieuwe Cannondale Moterra Neo e-MTB

Verleg grenzen met de nieuwe Cannondale Moterra Neo e-MTB! Cannondale lanceert de nieuwe Moterra Neo e-MTB en geeft hiermee rijders de mogelijkheid hoger te klimmen, sneller te dalen en verder te rijden. Door een unieke geometrie, eersteklas onderdelen en de nieuwe aandrijving worden grensverleggende prestaties mogelijk.  

Bereik de hoogste toppen met Moterra Neo e-MTB

De Moterra Neo e-MTB is uitgerust met de nieuwe Bosch Performance Line CX motor en beschikt over een 750Wh accu. De Bosch motor heeft een koppel van 85 Nm en levert een soepele en natuurlijke rijervaring. Op het nieuwe Bosch display zijn alle rij- en motorprestaties eenvoudig af te lezen en persoonlijke prestatievoorkeuren zijn in een handomdraai ingesteld.   

“Met de wensen en behoeften van veeleisende rijders in ons achterhoofd hebben wij de Moterra Neo e-MTB ontworpen”, zegt Scott Vogelmann, Cannondale Global Product Director Mountainbike. “De e-MTB categorie is een van de snelstgroeiende segmenten in de fietsindustrie. Op de e-MTB word je namelijk op elke trail uitgedaagd. Deze e-MTB is ontworpen voor de veeleisende fietser – en beschikt daardoor over een krachtige aandrijving, geheel nieuwe functies en een vernieuwde geometrie.”

Proportional response

Cannondale’s gepatenteerde framegeometrie – Proportional Response – zorgt ervoor dat rijders, ongeacht welke lengte dan ook, de beste prestaties uit de Moterra Neo kunnen halen. De geometrie, de vering en de lengte van de achtervork wordt op basis van de lengte van de berijder op zijn of haar zwaartepunt aangepast. Dit ontwerp centreert de rijder perfect op de mountainbike. Dit zorgt voor ongeëvenaarde grip en tractie tijdens de ritten. De Moterra Neo e-MTB is altijd klaar om te scheuren.

Design en minimalisme van Moterra Neo e-MTB

Tijdens het ontwerpen van de Moterra Neo e-MTB is er vanaf het begin rekening gehouden met minimalisme en gebruiksgemak. De e-MTB is voorzien van een eenvoudig uit te nemen accu, de kabels zijn allemaal netjes weggewerkt in het stuur en het frame. Daarnaast beschikt de e-MTB over geïntegreerde 1000 lumen kristalheldere Lezyne-verlichting.

Moterra Neo LT

Modellen

De gloednieuwe Moterra Neo e-MTB is verkrijgbaar in drie verschillende modellen: Moterra Neo Carbon, Moterra Neo Alloy en Moterra Neo LT (long travel) in de maten Small tot en met X-Large. Moterra Neo Carbon en Alloy zijn uitgerust met 150 mm veerweg voor en achter, terwijl de zwaardere Moterra Neo LT 170 mm veerweg voor en 165 mm achter heeft. De groepset en onderdelenpakketten variëren per model. Ga voor meer informatie over de gloednieuwe Moterra Neo naar www.cannondale.com.

Klik hier voor meer informatie over Moterra Neo.

Klik hier voor meer informatie over Moterra Neo LT.


Up/Down magazine #1 2022 is uit, deze is te bestellen in de Soulwebshop! Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram

 van