De nieuwe Cannondale Tesoro Neo SL EQ

Het leven gaat snel. Haal het meeste uit deze lichtgewicht, veelzijdige e-bike. Het dagelijkse woon-werkverkeer, snel uw boodschappen doen of de minder bereisde weg verkennen. Met de Cannondale Tesoro Neo SL EQ worden dagelijkse activiteiten een stuk makkelijker.

Belangrijkste voordelen
  • 250Wh batterij. Een krachtige 250 Wh-batterij die in het frame is verborgen, versterkt je dagelijkse woon-werkverkeer en drijft je weekendavonturen aan.
  • 25 km/u Assist. Het e-bike-motion aandrijfsysteem biedt trapondersteuning tot een maximale snelheid van 25 km/u. Daarboven ben jij het allemaal.
  • Bereik tot 75 km/u. Met een actieradius tot 75 km op een enkele lading, kunt u langer rijden en gelukkiger rijden. Makkelijke piet.
  • EQ betekent uitgerust. Met een rek om je spullen te dragen, spatborden om je schoon te houden, voor- en achterlichten om je zichtbaarheid te verbeteren, en een standaard voor gemakkelijk parkeren, is de Tesoro Neo SL EQ klaar voor alles wat je dag op je pad komt.
  • Licht en eenvoudig. Het prachtig vervaardigde aluminium frame, de koolstofvezelvork en het verborgen aandrijfsysteem creëren een lichtgewicht machine die leuk is om te rijden en gemakkelijk op te tillen.
  • Krachtig en ingetogen. De lichtgewicht Hub motor en in-frame 250Wh batterij geven je het vermogen om heuvels te temmen en door het verkeer te razen, maar zijn vrijwel onzichtbaar.
Intuïtieve controllers

Gebruik de geïntegreerde iWoc-knop op de bovenbuis of de handige afstandsbediening van het iWoc Trio-stuur om de stroom in te schakelen, het ondersteuningsniveau te selecteren en het batterijniveau on-the-fly te controleren.

Comfortabel en capabel

De uitgebalanceerde rijpositie is rechtop voor zichtbaarheid en gemak, maar toch voldoende naar voren voor efficiënte snelheid.

Intellimount-stuurpen

Hiermee kunt u uw telefoon eenvoudig en veilig op de stuurpen monteren.

Gezien worden

Voor- en achterlichten, plus sterk reflecterende elementen op het frame zorgen voor 360° zichtbaarheid voor extra gemoedsrust bij weinig licht.

Er zijn 2 frames beschikbaar voor de Tesoro Neo SL EQ en de Tesoro Neo SL EQ Remixte

Voor meer informatie ga naar cannondale.com.

 van