Snel, praktisch en compact: CUBE Compact nu leverbaar!

De fun is terug in stedelijke mobiliteit! De nieuwe CUBE Compact Sport Hybrid is een echte One Size Fits All e-bike, gemaakt voor de 21e-eeuwse stadsbewoner. Maar ook de vakantieganger neemt de compacte fiets zo mee naar zijn favoriete vakantieplekjes.

Bij het ontwerpen van de CUBE Compact Hybrid stonden de woorden ‘compact’, ‘degelijk’, ‘makkelijk’ en ‘veelzijdig’ dik onderstreept bovenaan het prioriteitenlijstje. Het resultaat is een e-bike met een compact frame en kleine, stevige 20 inch wielen met ballonbanden. Dankzij de slimme positionering van de framebuizen gaat op- en afstappen moeiteloos en laat de fiets zich makkelijk optillen, terwijl de constructie sterk en stijf is.

De nieuwe Cube Compact is de veelzijdige e-bike voor in de stad!

Eenvoudig aan te passen aan iedere fietser

CUBE heeft de Bosch Performance motor met 65 Nm onderin het frame ondergebracht, in een op maat gemaakte behuizing. De sterke 500 watt accu plaatsten de technici achter de zitbuis. Dat levert niet alleen een laag en centraal zwaartepunt op, ook zit de stroombron op deze manier niet in de weg van berijder of bagage. Met de verstelbare stuur- en zadelpen is de Compact Sport Hybrid snel en makkelijk aan te passen aan fietsers van verschillende lengtes.

Moeiteloos schakelen met Shimano 10-Speed

Het verkeer in steden loopt vast. Files, lawaai, fijnstof, parkeerproblemen. Met de nieuwe Compact Sport Hybrid wilt CUBE aantonen dat het ook anders kan: een Bosch e-bike die een nieuwe fase van stedelijke mobiliteit inluidt. Een soepele Shimano 10-speed transmissie zorgt voor probleemloos schakelen. En gaat het regenen? Geen probleem, een set spatborden houdt de regen weg en de schijfremmen beschikken ook in nat weer over maximale remkracht. De dikke 2.4 banden absorberen probleemloos tramrails, verkeersdrempels en stoeprandjes. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid een slot te monteren, wat in de stad geen overbodige luxe is, en kan zowel voor als achter een bagagedrager gemonteerd worden.

Alles bij elkaar maakt de CUBE Compact Sport Hybrid een praktische en veelzijdige e-bike. Veilig, snel en vooral ook heel erg leuk. De e-bike is beschikbaar in twee kleuren: White/Black en Blue/Red. Kijk op www.cube-bikes.nl voor meer informatie!


Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook eInstagram!

 van