17-10-2018 - Skiën, Nieuws

De nieuwe Dalbello DS collectie

Dalbello is gekomen met de nieuwe Dalbello DS collectie, met als pronkstuk de: DS 130. Ontwikkeld voor de echte ski-experts die op zoek zijn naar een schoen die maximale precisie en meer voetruimte en comfort biedt dan een gewone raceschoen.

Dalbello DS collectie power cage

Dankzij de nieuwe POWERCAGE-constructie van Dalbello is het frame van de schoen zeer stevig, waardoor de DS 130 ongekende controle biedt zonder zijn comfort te verliezen.
Hiernaast heeft de DS 130 een 3D GRIP TEXTURE-oppervlak aan de zijkant van de schoen, dit zorgt voor extra grip tijdens het lopen en voor bescherming van de schoen.

Dalbello DS collectie grip

De DS 130 wordt ook geleverd met My Fit-technologie waardoor de schoen optimaal af te stellen is en geen pijnlijke drukpunten zal veroorzaken. Ook heeft de nieuwe Dalbello DS 130 een optie tot een Grip Walk-zool dat gemonteerd kan worden voor meer loopcomfort en een betere grip tijdens het lopen. Alle DS modellen hebben de optie tot een Grip Walk- zool, en acht modellen hebben deze Grip Walk-zool zelfs als standaard zool.

 

Alle specificaties nog even op een rijtje? Check dan deze vette video van Dalbello over de nieuwe DS collectie! Meer weten over de Dalbello DS Collectie? Kijk dan hier op de website van Dalbello, of bestel de nieuwe Dalbello DS 130 meteen hier!

 van