06-04-2018 - Snowboarden, Nieuws

De nieuwe G-SHOCK Mudmaster

Voor wintersporters is er nu het perfecte model G-SHOCK: de Mudmaster limited edition-samenwerking tussen Casio en snowboardmerk Burton. Een G-SHOCK is klaar voor alles en deze Mudmaster gaat zelfs tot de grens.

Deze klok is het derde resultaat van de samenwerking tussen Casio en Burton, die de merken in 2013 aangingen toen de G-SHOCK dertig jaar bestond. In het horloge vinden dragers de legendarische productkwaliteit en focus op de outdoorwereld van Burton terug. Dit in combinatie met de veelzijdigheid en robuuste kenmerken van G-SHOCK.

 “G-SHOCK is al jaren een geweldige partner van Burton. We zijn dan ook vereerd om een horloge te maken ter ere van hun 35-jarig bestaan”, zegt Greg Dacyshyn, Creative Director bij Burton. “Het eindresultaat is een tof horloge dat geschikt is voor zowel outdoor als urban avonturen.”

De Mudmaster GG-1000BTN-1A is onderdeel van de populaire Master of G-serie van G-SHOCK en bevat de twin sensor-technologie van G-SHOCK, inclusief digitaal kompas en thermometer. Ook is het horloge modder- en stofresistent, waardoor hij zeer geschikt is voor gebruik in heftige, sneeuwrijke omgevingen op de piste.

Meer informatie over de G-SHOCK is te vinden op de website

 van