31-08-2021 - Nieuws, Wielrenblad

De nieuwe Kona Honzo ESD!

Leah Lind-White geeft toe aan de verleiding terwijl ze na het werk op de bus naar huis wacht. Staal, strak en extra slap, de Honzo ESD is onweerstaanbaar. Leah springt aan boord voor een nacht vol avontuur met de ESD.

Terwijl de zon opkomt en de werkdag nadert, laat Leah per ongeluk haar schoen vallen om op tijd bij haar trein te zijn. Gelukkig is de sprookjesachtige ridderlijkheid springlevend en wacht de ESD aan het eind van de dag op haar op het station, klaar om haar mee te nemen op hun volgende avontuur.

HONZO ESD

Als Mad Max op een fiets zou rijden, zou het de Honzo ESD zijn. Het is deels Honzo, deels monster, en met geometrie die de Process X inspireerde, is het gemaakt voor degenen die de paden willen straffen. Een stalen frame bevat een Marzocchi Bomber Z1-vork met een veerweg van 150 mm. Het heeft sterke remmen met 4 zuigers, gripvast Maxxis-rubber en een balhoofdbadge waar je kinderen ‘s nachts van schrikken. Dit is de krijger van de woestenij.

Geo van het 2022 Honzo ESD-model is identiek aan het 2021-model, behalve dat de framekleur is bijgewerkt. https://konaworld.com/honzo_esd.cfm

 van