17-04-2020 - Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

De nieuwe Hydro Flask kleuren

Goed nieuws nu we allemaal nog even binnen moeten blijven! Hydro Flask®, marktleider op het gebied van hoogwaardige, dubbelwandige, roestvrijstalen geïsoleerde drinkflessen, brengt deze lente 4 prachtige, nieuwe pastelkleuren op de markt: Fog (lila), Hibiscus (oranje), Sunflower (geel) en Spearmint (groen). Deze tinten werden speciaal ontwikkeld in samenwerking met het kleurencoderingsbedrijf Pantone®. De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en mondopeningen. Met deze nieuwe flessen maak je het zowel op je werk als thuis een stuk fleuriger!

HET HYDRATION GAMMA: de essentiële bondgenoot

Gehydrateerd blijven, is en blijft een hele opgave. Maar met de kleurrijke flessen van Hydro Flask wordt dat al een stuk gemakkelijker. Vul je fles met een heerlijke koude of warme drank en je kunt weer uren verder. Op het werk, tijdens het sporten of ’s avonds voor de televisie, reken maar dat je niet meer zonder kunt!

Temperatuur

De dubbelwandige, vacuümgeïsoleerde TempShield® technologie van Hydro Flask houdt de oorspronkelijke temperatuur van de drank vast en voorkomt condensatie of warmteoverdracht naar de buitenkant van de fles. Koude dranken blijven tot 24 uur koel en warme dranken 6 tot 12 uur, afhankelijk van het model en het volume van de fles.

Smaak

Elk product is gemaakt van 18/8 pro-grade roestvrij staal, een metaal dat bekend staat om zijn sterkte en zuiverheid. Het beschermt ook tegen smaakoverdracht, zodat de limonade van vandaag niet zal smaken naar de latte van gisteren

Transport

De exclusieve gepatenteerde Hydro Flask coating zorgt voor een goede grip voor eenvoudig transport in elke situatie.

Meer informatie over de nieuwe kleuren vind je hier


Voor meer surf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL Magazine en volg ons op Facebook en
Instagram!

 van