29-04-2021 - Nieuws, Wielrenblad

De nieuwe Isaac Boson: Endurance op topsnelheid!

GELEEN – Fiets jij lange ritten op de meest uitdagende parcoursen? Dan weet je dat extra comfort het verschil maakt. De nieuwe Isaac Boson combineert endurance eigenschappen met een aerodynamisch geïntegreerd cockpitsysteem. Dit model is binnenkort beschikbaar in twee stijlvolle kleurvarianten. Onyx Black of Quartz Red, welke kies jij?

De nieuwe Boson is uitgerust met het Isaac Full integrated System (IFS). Dit nieuwe 1,5″ straight balhoofdsysteem biedt extra ruimte om kabels en leidingen feilloos door te voeren. Deze zijn volledig weggewerkt in het nieuwe carbon Isaac Airflow stuur met geïntegreerde stuurpen. Ze lopen van daaruit doorheen het frame naar de kabeluitgangen. Dit is niet alleen esthetisch mooier, het zorgt ook voor verbeterde aerodynamica en dus meer snelheid.Challenge the elements met de Vitron Onyx Black of Barealis Green.

Isaac Boson Quartz red

Telkens je het sprintje over die lastige kasseistrook wint, liggen de endurance eigenschappen van de Isaac Boson mee aan de basis. Dankzij zijn achterbrug met toegevoegde flex ervaar je stabiliteit en schokabsorptie. De geometrische verhouding tussen stack en reach blijft ook in dit nieuwe Boson model een sterkte die endurance rijders aanspreekt. Zelfs na de langste ritten zit je op de Isaac Boson nog steeds comfortabel in de beugels.

De nieuwe Isaac Boson is de ultieme endurance racefiets om jouw uitdagingen aan te gaan! Hij is binnenkort beschikbaar en te configureren vanaf € 2.699,-. Ontdek de nieuwe Boson hier.

Isaac Boson Quartz red

Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van