02-11-2023 - Nieuws, Wielrenblad

De nieuwe Isaac Boson, next level endurance fiets

Ontdek de ware betekenis van snelheid, stijl en ultiem comfort met de nieuwe Boson Mineral White. Door zijn unieke geometrie is de Boson dé endurance fiets bij uitstek en levert deze verbazingwekkende racefiets ultieme prestaties op de meest uitdagende parcours. Deze esthetische endurance fiets is gehuld in een luxueuze witte kleur met zwarte decals. De endurance eigenschappen van de Isaac Boson zorgt voor stabiliteit en absorbeert de trillingen, waardoor je tijdens de meest uitdagende kasseistroken en episch lange ritten nog steeds comfortabel in de beugels zit.  

Verbeterde Advanced Carbon Tech Dual 30 
Het frame is opgebouwd volgens onze verbeterde Advanced Carbon Technologie en heeft daarbij een treksterkte van 30 ton per cm2. Door deze Advanced Carbon Tech Dual 30 is het frame ultra licht en stijf voor competitieve prestaties. Máár, het dempt tegelijk ook de pijnlijke schokken van het oneffen wegdek.  Nek- en rugpijn zijn verledentijd dankzij de geometrie die gericht is op een ergonomische lichaamshouding.  

Verkrijgbaar met nieuwe Shimano groep 
De nieuwe Boson Mineral White is onder andere verkrijgbaar met de nieuwe Shimano 105, 12 speed groepset.  

Isaac Full integrated System (IFS) 
De nieuwe Isaac Boson Mineral Whtie is uitgerust met het Isaac Full Integrated System (IFS). Dit nieuwe 1,5″ straight balhoofdsysteem biedt extra ruimte om kabels en leidingen feilloos door te voeren. Deze zijn volledig weggewerkt in het nieuwe carbon Isaac Airflow stuur met geïntegreerde stuurpen en zorgen voor een cleane cockpit. De kabels lopen vanuit het stuur door het frame naar de kabeluitgangen. Dit is niet alleen esthetisch mooier, het zorgt ook voor verbeterde aerodynamica en dus meer snelheid.  

Geleverd met Goodyear Eagle 
De Boson Mineral White wordt geleverd met de Goodyear Eagle 28mm Tubeless Ready banden. Deze high-performance band is ontworpen met technologieën van topniveau en is gemaakt voor rijders die op zoek zijn naar allround prestaties en betrouwbaarheid met een uitstekende lekbescherming.  

Combineer nu met handgespaakte Fore wielen
Boost your Bike en bestel de Boson Mineral White met handgespaakte Fore wielen. De combinatie van de Fore wielsets en de gloednieuwe Boson zorgen voor ultieme prestaties en rijervaring. Dankzij het aerodynamische, stijve en lichte ontwerp van deze wielen ben je verzekerd van ultieme prestaties, want ‘performance is everything’.

Voor informatie kunt u hier terecht op de site

 van