21-10-2021 - Nieuws

De nieuwe Isaac Element: Racen op topniveau!

Wil je steeds als eerste over de meet komen in een zware bergrit? Dan weet je dat elke gram extra het verschil kan maken. De nieuwe Isaac Element combineert een lichtgewicht frame (750g) met een aerodynamisch geïntegreerd cockpitsysteem. Dit model is binnenkort beschikbaar in een strakke Crystal Black kleur. Ben jij klaar voor de overwinning?

De nieuwe Isaac Element is uitgerust met het Isaac Full integrated System (IFS). Dit nieuwe 1,5″ straight balhoofdsysteem biedt extra ruimte om kabels en leidingen feilloos door te voeren. Deze zijn volledig weggewerkt in het nieuwe carbon Isaac Airflow stuur met geïntegreerde stuurpen. De kabels lopen vanuit het stuur door het frame naar de kabeluitgangen.

Dit is niet alleen esthetisch mooier, het zorgt ook voor verbeterde aerodynamica en dus meer snelheid. Door de ongelofelijk hoge stijfheid van het Quad 60 SL carbonframe en lage gewicht van 750 gram ervaar je keer op keer het competitiegevoel. Bovendien maakt de kabelloze cockpit deze fiets nog aerodynamischer. De agressieve geometrie past perfect bij de pure wedstrijdrijders die ook bergop het verschil willen maken. Ben jij klaar voor die ene loodzware beklimming waar je al zo lang naar uitkijkt?

De nieuwe Isaac Element is de ultieme performance racefiets om jouw uitdagingen aan te gaan! Hij is binnenkort beschikbaar en te configureren vanaf € 4.099,-.

Ga voor meer informatie over de nieuwe Isaac Element naar isaac.com.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van