09-10-2018 - Nieuws, Wielrenblad

De nieuwe Isaac Vitron Disc

Dat typische geluid dat je banden maken als ze over het asfalt zoemen. Het kippenvel op je lijf als je merkt dat je sneller klimt en met meer vertrouwen daalt. Bij Isaac denken, voelen en ervaren zij fietsen net als jij. Het blijven uitdagen van jezelf tijdens elke fietstocht, dat is ultiem. Nu daagt Isaac jou wederom uit voor een nieuw avontuur met een nieuwe racefiets. Het is tijd voor de nieuwe Isaac Vitron Disc!

Comfortabele geometrie en strakke rijeigenschappen bepalen de Vitron-identiteit. Zijn hoge voorbouw resulteert in een prettige fietspositie. Daar geniet elke recreatieve rijder van tijdens een sportief fietsavontuur. Ook voor de genietende fietser levert Isaac bikes een full carbon model met schijfremmen dat daadkrachtig rijgedrag vertoont.

Isaac Vitron Disc review 2019

De full carbon Vitron Disc is verkrijgbaar in twee varianten. De Glossy Black en de gelimiteerde Glossy Fire Red variant.

isaac vitron disc specificaties

Specificaties:

Benieuwd naar de nieuwe Isaac Vitron Disc? Ga naar de website van Isaac voor meer informatie. Droom je er ook van, om in de toekomst bij de Roompot wielerploeg te rijden, wellicht is deze Isaac bike dan een opstap voor je carrière en rij jij in de toekomst mee in het oranje peloton.

Challenge the Elements met de Vitron Disc!

Bekijk onze expert review en meer producten op onze pagina’s elders in de ridersguide!

 van