27-06-2023 - Nieuws

De nieuwe limited edition capsulecollectie van Julbo!

Wat is je diepe motivatie om ‘s ochtends vroeg op te staan ​​en te gaan hardlopen? Wat drijft je om je grenzen te verleggen? De antwoorden op deze vragen zijn vaak niet rationeel; maar ze voeden wel onze hartstochtelijke liefde voor duursport en introspectieve uitdagingen.

Voor iedereen die zichzelf wil overtreffen, sneller wil gaan, en een vleugje durf en eigenheid wil toevoegen, heeft Julbo de capsulecollectie Brighter than all gecreëerd.

Drie topmodellen uit onze collectie – Density, Edge en Fury – kregen een update met sterke en exclusieve kleuren, die je nog meer zullen motiveren om jezelf te meten met je eigen benchmarks of die van onze trailrunningatleten. 

FURY Bright Series

Een radicale en fanatieke stijl, cilindrische glazen met groot gezichtsveld en perfecte ventilatie: de FURY Bright Series is gemaakt voor snelheid. Een uitzonderlijke bril speciaal ontworpen voor de Brighter than all collectie. Met zijn sterke, exclusieve kleuren stuwt hij je met een unieke stijl naar nieuwe sensaties van snelheid. Deze lichte bril is speciaal ontwikkeld om zich aan te passen aan iedere helm voor de best mogelijke pasvorm. De scherpe lijnen maken hem geschikt voor het echte pure wielrennen, terwijl prestaties en vakmanschap ook duidelijk naar voren komen. Verkrijgbaar met met een SPECTRON-glas voor voor veelzijdig gebruik bij al je activiteiten, perfect zicht en bescherming. Deze gelimiteerde editie wordt geproduceerd in slechts 1000 stuks, niet één meer. Wees een van de gelukkigen met deze unieke zonnebril en maak je klaar voor een gedurfde en onvergetelijke ervaring.

EDGE Bright Series

Zonnebril zonder compromissen die prestaties net zo serieus neemt als jij. De Julbo EDGE Bright Series is speciaal ontworpen voor de Brighter than all-collectie en zit vol geavanceerde functies. Met zijn sterke, exclusieve kleuren is deze limited edition ontworpen om je meer snelheid en stijl te geven. Met een licht en gestroomlijnd montuur biedt de EDGE een maximaal gezichtsveld en een panoramisch zicht. Dankzij onze exclusieve MagneFix-technologie kun je snel en gemakkelijk van lens wisselen als je sessie modderiger wordt dan voorzien. Geventileerde lenzen helpen je hoofd koel te houden, en het licht gebogen en omhullend montuur zorgt ervoor dat je zonnebril blijft zitten, zelfs als je sneller gaat dan het licht. Met slechts 1000 geproduceerde exemplaren ben jij een van de weinigen die dit elite accessoire heeft. Verleg je grenzen en maak een statement met de EDGE Bright Series zonnebril.

DENSITY Bright Series

De Julbo DENSITY herschrijft de regels van sportbrillen met zijn gedurfde stijl en betrouwebare functionaliteit. Een exclusieve zonnebril speciaal ontwikkeld voor de Brighter than all capsule. Met zijn sterke en unieke kleuren zal deze gelimiteerde editie je naar nieuwe snelheden stuwen terwijl je een onvergelijkbare stijl laat zien. Deze zonnebril heeft een lichtgewicht en minimalistisch design, een antislip neusbrug en een supercomfortabele pasvorm dankzij zachte zones op het montuur die grip bieden zonder je haren uit te trekken. Met een maximaal gezichtsveld is een panoramisch zicht op elk moment gegarandeerd. Maak je klaar om je te onderscheiden van de massa – er zijn slechts 1000 van deze uitzonderlijke modellen geproduceerd, zodat je verzekerd bent van absolute exclusiviteit.

Klik hier voor meer informatie!


De capsule Brighter than all wordt geproduceerd in een beperkte oplage van 1000 exemplaren. Alleen deze zomer verkrijgbaar. Alle Julbo-atleten zullen ze dragen, jij toch ook?

 van